dark_1234

Deneyimli
Merhaba. Ben hayatımda PES 17 falan oynadım ve şahsen fox Engine kontrollerini daha çok beğeniyorum ama PES 14 için çoğu kişi çok kötü falan diyor. Ben hiç hayatımda oynamadım. Sizce bir şans vermeiliyim PS3'te? Türkçe dil desteği var mıdır? Ligler lisanslar Türkiye takımları ne durumda? Benim için dil desteği; real, arsenal, man utd, Galatasaray, Beşiktaş, fener gibi bilindik takımlar olsa yeterli? Sorum kısacası şu: PES 14 oynanır mı? Çok mu kötü? Lisanslar ne durumda? 5 büyük lig ve Türkiye takımları ne durumda? Türkçe dil desteği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben hayatımda PES 17 falan oynadım ve şahsen fox Engine kontrollerini daha çok beğeniyorum ama PES 14 için çoğu kişi çok kötü falan diyor. Ben hiç hayatımda oynamadım. Sizce bir şans vermeiliyim PS3'te? Türkçe dil desteği var mıdır? Ligler lisanslar Türkiye takımları ne durumda? Benim için dil desteği; real, arsenal, man utd, Galatasaray, Beşiktaş, fener gibi bilindik takımlar olsa yeterli? Sorum kısacası şu: PES 14 oynanır mı? Çok mu kötü? Lisanslar ne durumda? 5 büyük lig ve Türkiye takımları ne durumda? Türkçe dil desteği var mı?

Rezil bir oyundur.

Çok kötü fox Engine ile yapılan ilk PES oyunu olduğu için oyuncu yüzleri bile anlaşılmıyor. Ana menüde niye Opera çalıyor hala anlamış değilim :D

13'ten çok farklı çünkü oyun motoru değişiyor. Yani bazı yeni animasyonlar falan olduğu için güzel ama 13'e göre iyi değildi bence. Arayüz bile berbattı. 14'ten sonra zaten 15 düzgün olsun diye oyunu Aralık'ta falan çıkarmışlarda kaç ay sonra. 14 yılına göre oynanabilirdi ama 17 gibi bi şaheser varken daha eskisine bakmaya gerek yok.

13'ten çok farklı çünkü oyun motoru değişiyor. Yani bazı yeni animasyonlar falan olduğu için güzel ama 13'e göre iyi değildi bence. Arayüz bile berbattı. 14'ten sonra zaten 15 düzgün olsun diye oyunu aralık'ta falan çıkarmışlarda kaç ay sonra. 14 yılına göre oynanabilirdi ama 17 gibi bir şaheser varken daha eskisine bakmaya gerek yok.

Lisans sorunları için ben PES 14'ü yokladım çünkü PES 17 de sadece Beşiktaş var.