Yamaya devam etme kararı aldım ama çok uğraşmayacağım sadece oyuncuların ismini ve ülkelerini değiştirip sizlerle paylaşacağım. Oyuna TFF 1.ligi tamamen ekledim 5 tane daha stadyum ekledim ve Bundesliga'yı kaldırdım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Hocam ediyor musunuz etmiyor musunuz anlayamadımYamaya devam etme kararı aldım ama çok uğraşmayacağım sadece oyuncuların ismini ve ülkelerini değiştirip sizlerle paylaşacağım. Oyuna TFF 1.ligi tamamen ekledim 5 tane daha stadyum ekledim ve Bundesliga'yı kaldırdım.
Hocam ediyor musunuz etmiyor musunuz anlayamadımEtmeniz daha güzel olur tabii, isterseniz aralıklarla yapabilirsiniz çok sıkıyorsa sizi.
Devam etmeye karar verdim hocam yakında PES 2013 nostalji patch geliyor.
Dosya Ekleri
Beklemedeyim hocamDevam etmeye karar verdim hocam yakında PES 2013 nostalji patch geliyor.
Hocam yamayı tamamladım ama forma ve oyuncu yüzleri kötü olduğu için paylaşmamaya karar verdim.
Hocam onlara yapacak bir şey yok diye biliyorum var mı çözümü?Hocam yamayı tamamladım ama forma ve oyuncu yüzleri kötü olduğu için paylaşmamaya karar verdim.
Hocam onlara yapacak bir şey yok diye biliyorum var mı çözümü?
Sadece sponsor ve logo ekledim formalara çözümü var ama çok zor.
Forma ve yüzleri çok dert eden olmaz sanırım vaktiniz yoksa veya uğraşmak istemiyorsanız böyle paylaşın bence hiç yoktan iyidir. Belki birileri eksiklikleri gidermek ister.Sadece sponsor ve logo ekledim formalara çözümü var ama çok zor.
Forma ve yüzleri çok dert eden olmaz sanırım vaktiniz yoksa veya uğraşmak istemiyorsanız böyle paylaşın bence hiç yoktan iyidir. Belki birileri eksiklikleri gidermek ister.
Hocam şimdi oyuncu isimlerini yapıyorum paylaşmam uzun sürebilir daha skorbord yapacağım.
Kolay gelsin hocam kafanıza göre.Hocam şimdi oyuncu isimlerini yapıyorum paylaşmam uzun sürebilir daha skorbord yapacağım.
Yeni konular
-
-
-
Sürprizbozan Alien Isolation beni çok etkiledi
- Because The Internet
-
-
-
-
-
-