PES 2013 yama fiyatlarına zam geldi

PES 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1.000 TL ve 800 TL arası değişiyor. Daha uyguna almak için YouTube kanallarından "Katıl"a üye olmak gerekiyor, o da 650 TL'ye geliyor.
Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim. Gerek Facebook gruplarında, gerekse forumlarda bana destek olan arkadaşlar da oldu; onlara ayrıca teşekkür ediyorum.

Benim bu mücadelemin sebebi fiyatların bu noktaya gelmemesiydi çünkü az-çok fiyatların bu noktaya gelebileceğini tahmin edebiliyordum.

PES 2013'ü oynayanlar, genelde sistemi düşük olan kesim oluyor.
Bu insanların maddi durumu iyi olsa zaten gidip de PES 2013 oynamazlar FC 2026 varken. Zaten benim de PES 2013'ü E-Yama yapma sebebim bu insanlar. Yani oyunu çok sevdiğimden ya da sistemimin düşük olmasından değil, Allah'a şükür çok iyi bir bilgisayarım var benim ancak ne yazık ki herkes aynı şartlara sahip değil bu ülkede.

Tamam emek var ancak emek olması bir şeyin fahiş fiyata satılacağı anlamına gelmiyor.

Çok uzun yazdım. Yazdıklarımı sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kaçıncı başlığınız artık bilmiyorum. İnsanların az, çok emeğine fiyat biçip eleştirmeniz bence hiç doğru bir davranış değil. Eğer işin ₺650 etmeyeceğini düşünüyorsanız eski başlıklarda defalarca söylediğimiz gibi kendiniz yapıp ücretsiz bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Ben de görüyorum bu tarz ilanları. Bence en iyisi sıfır yamasız oyna. Birçok sitede ücretsiz indirip oynarsın, elbette yamalar zevkli lakin bildiğim kadarıyla bazı yabancı sitelerde bu yamalar ücretsiz, sadece reklam izliyorsun ve sayfalarına abone ol link açılır.

Sonuçta birisi emek vermiş o kadar uğraşmış ve satıyor. Eski yamaları kullanabilirsin, tavsiye etmesem de katıl üyeliği al. Yamanın linkini aldıktan sonra YouTube'a mail at, iptali koysunlar.

Sistemi düşük olanlar için en mantıklı seçenek bu kesinlikle.

Benim kaçıncı başlığımın olduğunun bir önemi yok sürekli zam geldikten sonra. Çünkü eleştirilmesi gereken yama fiyatları, benim başlık sayım değil. Ayrıca ben bu insanlara küfür veya hakaret etmiyorum, emeklerine bir şey demiyorum. Sadece fiyat politikasını eleştiriyorum, ortada yanlış bir şey görmüyorum ben.

Şu yamayı alıp dağıtacak bir babayiğit yok mu?

Daha onu yapan çıkmadı henüz çıkacağını da zannetmem.

Düşük sistem diye bir şey kalmadı sayılır. Artık FX/Intel 1-3 nesil kasalar 13-14 yaşındaki çocukların elinde kaldı. En kötü çoğu kişide R5 3600 - RX 580 gibi kombinasyonlar var. 1080p orta düşük ayarda çoğu oyun bir şekilde oynanıyor.

Senin görüşün, saygı duyarım ancak düşük sistem diye bir şey kalmamış olsaydı PES 2013 yamasına bu kadar istek olmazdı bence. 14-13 yaşındaki çocuklar babasına gidip nasıl yama al diyebilir? Babaları da bu yamalara o paraları verebilir mi? O da muamma.

Fantezi meselesi, meraklısına gider onun harici gereksiz geliyor piyasada güncel veya eski olarak bir sürü alternatif var. Duruma göre kurup oynar.

Eski bir oyunu sırf Türkçe yama oynayacağım diye bu kadar para vermem. Gereksiz para harcamış olurum. Buna vereceğim paraya giderim mutfağıma erzak alır dolabımı doldururum daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…