Detaylar
Kim cevapladı?sağlık olsun
Yetkin
Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum.
Rogue
Uzman
Feral Interactive port konusunda başarılı firma. Hitman Absolution, Grid, Alien Isolation, Total War gibi oyunları başarılı şekilde portlamışlar daha önce. Bu da iyidir diye düşünüyorum.Bu oyunu çıktığı yıl oynayıp bitirmiştim. Güzel ve başarılı bir oyundur. Mobil portu nasıldır bilmiyorum.
"Cihazınız bu sürümle uyumlu değil."
Rogue
Uzman
Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler. Belki sonradan ekleyebilirler seninkini de.
Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam.Cihazın ne? Benim de dün geceye kadar uyumlu değil gösteriyordu şimdi eklemişler.
Rogue
Uzman
G99 ile zor gibi ya ama belki destek eklerler belli olmaz. RDR açık dünya bu düz ilerleyen bir oyun, + fizik vs. olarak da RDR daha ağır.Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam.
eternatus
Becerikli
Redmi Note 14. RDR 1'i de kaldırmıyordu. Bunu da kaldırmazsa şaşırmam.
Helio G99 işlemciyle normal. Redmi Note 13 Pro'da sorunsuz şekilde RDR1 oynayabilmiştim ben.
Rogue
Uzman
RDR direkt düşmüştü APK sitelerine ama bu düşmez. Bu firmanın oyunları sıkıntı, aylar önce çıkan Hitman Absolution'ın hala APK'si yok.Toprak Koç Hocam siteye yüklesin de hemen S24FE'yle deneyeyim. RDR1 pek stabil hissettirmiyordu, bakalım bu nasıl olmuş.