Düşük sistem diye bir şey kalmamış olsaydı PES 2013 yamasına bu kadar istek olmazdı bence.
RTX 5090'ı olan adamın bile oynamaya canı çekeceği kadar güzel bir oyundu PES 2013. Dolayısıyla bu kadar düşük-orta-yüksek gelir fark etmeksizin taliplisi olan oyunu "düşük sistemlilerin oynadığıyla sınırlı bir oyun" iması yapmak doğru değil.

O zaman kendin almayarak tepki koyabilirsin. Bunu her forumda, pes ve oyun grubunda paylaşırsan ve bunu düzenli olarak yaparsan bu propagandaya girer.

Ben zaten paralı yama almıyorum ki orta da bir propaganda yok düzenli paylaşsam bile tükürdüğümü yalamadım hiçbir şekilde ve eleştirdiğim nokta hep aynıydı diyelim ki propaganda var bu propaganda kötü bir şeye hizmet etmiyor sonuç olarak.

Ben zaten paralı yama almıyorum ki orta da bir propaganda yok düzenli paylaşsam bile tükürdüğümü yalamadım hiçbir şekilde ve eleştirdiğim nokta hep aynıydı diyelim ki propaganda var bu propaganda kötü bir şeye hizmet etmiyor sonuç olarak.

2013 yılındaki oyunu hala canlı tutan ve emeği karşılığında belirli bir gelir elde etmek isteyen kişileri hedef tahtasına oturtmak bence gayet kötü bir şeye hizmet ediyor. Adamlar olmayan ligleri eklemiş, oyuncuların yüzlerini güncel seri kalitesinde yenilemiş yetmemiş gol müzikleri eklemiş yapmış da yapmış yani. Bu arada sizin pestürkpatch13'ınızın durumu nasıl gidiyor merak ettim.