PES yamacıları ile aramda geçen diyaloglar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bursalı_Genç16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 876
  • Etiketler Etiketler
    pes
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de sana insan gibi anlatmak istiyorum biz emek vermiyorlar mı diyoruz cüzi bir ücrete versinler herkes kazansın veya reklamlı link olsun diyoruz bu kadar celaleneceğiniz bir şey yok

Yapımcılar alsınlar kardeşim o zaman. Parayla satmaya devam.
Adamın ürünü, bas parayı lisans haklarını satın al oyunun, sonra ne halt edersen edersin, lisans haklarının üzerinde olmadığı bir yapım için mod yapıp da bunu parayla satamazsın. Adamların sana sunduğu imkânı suistimal ediyorsun çünkü.

Ben de sana insan gibi anlatmak istiyorum biz emek vermiyorlar mı diyoruz cüzi bir ücrete versinler herkes kazansın veya reklamlı link olsun diyoruz bu kadar celaleneceğiniz bir şey yok
Reklam geliri denen şey Türkiye'de yok. Hem buna itiraz etme zihniyetin o kadar ilginç ki, sen celallenip duruyorsun asıl.

Seni ne alakadar ediyor, istediği gibi satar bedava vermek veya reklamlı link yapmak zorunda mı? Sanki zorla aldırıyorlar, tepki koyuyorsan alma kardeşim adam da kazanamasın.

Yahu adamın malını onun belirlediğin fiyata alıyosun. O satıyo o. Kafana silah dayamadı al diye. İstemiyorsan alma. Paran yetmiyorsa biriktir. Benim param şu an monitör almaya yetmiyor bozuk monitör kullanıyorum. Gidip bir mağazadan monitör çalmıyorum mesela. Ticaret yapıyor o adam. Arz-Talep diye bir şey duydun mu hayatında?

200₺ dediğin bir yemek parası. Bak ben LoL'de 200 liraya Hall of Legends paketini aldım. Sen bir mod alsan çok mu dostum? 5 dolara GTA 4 için iCEnhancher 4.0 betasına katıldım. Adamın emeğini veriyorum.
Lol ve Gta 4'ü Pes 2013 yamaları ile bir tutma onlar ayrı

Satarım, suistimal ediyorsam dava açsınlar bana.

İstediğimi yaparım. Git Konami'ye mail at, bak bakalım umurlarında mısın?

Herkes istediği tepki koyabilir zaten yama benim değil isdiklerini yaparlar ancak cüzi bir ücrete verseler böyle olmazdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…