TRSancakTR

Başarılı
Merhaba,

PES 2013'e kendi yamamı yapmak istiyorum ama nereden başlayacağımı ve nereden öğrenceğimi bilmiyorum, nereden öğrebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim hocam ne demek :). Kitserver ile daha bir ton şey yapılabiliyor. Modlamayı bayağı üst seviyeye çıkaranlar var oyunun fiziğini değiştiren, ana menü vb. eklentileri değiştiren, font değiştiren gibi.

Evet oyuncu ve takım ID'lerini PES 2013 Editor'dan bakacaksın. PES 2013 UE ile tek kullandığım yer takımı lisanslı/lisanssız takım olarak ayarlarken işe yarıyor.

Hocam peki kitserverin hangi sürümünü kullanmalıyım?

Hocam peki Kitserver'in hangi sürümünü kullanmalıyım?
Fark etmiyor hocam çalışan sürüm olduktan sonra hemen hemen aynı tüm sürümleri. Ekleme yapayım, Kitserver ile modlamada uyumluluğa dikkat etmeniz lazım. Bazı modlar çakışabiliyor, example-root içindeki. Benim bile yükleyesim geldi şu anda PES 2013'ü :D.

Kitserver, editor, UE kullanmayı öğrenmelisin çok basit aslında. Reklam panosuna kadar modlayabilmen mümkün.

Hocam kitserver13_v13.3.3.1_2 bende kitserverin bu sürümü kurulu, attach ettim, oyundaki bir fake takımın üzerine Trabzonspor'u yaptım, bir de Süper Lig'i ekledim oyun içi düzenleme kısmından, formayı ekledim ama forma oyunda gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 1768897234169.webp
    1768897234169.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 1768897241057.webp
    1768897241057.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 1768897310285.webp
    1768897310285.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 25
Hocam kitserver13_v13.3.3.1_2 bende kitserverin bu sürümü kurulu, attach ettim, oyundaki bir fake takımın üzerine Trabzonspor'u yaptım, bir de Süper Lig'i ekledim oyun içi düzenleme kısmından, formayı ekledim ama forma oyunda gözükmüyor.
Map.txt üzerinde Trabzonspor'u gösterdin mi? Attach yaparken sorun çıktı mı? Eğer ki map.txt üzerinde göstermediysen orada takımı göstermen lazım. Örnek gösterim yapayım aşağıda:

Kod:
Takım ID, 'Trendyol Süper Lig\Trabzonspor'

Map.txt üzerinde bu şekilde takımın ID'sini ve formaların klasörünü göstermen lazım. Ayrıca sorun çıkmaması için istersen Süper Lig klasör adında Türkçe karakter kullanmayabilirsin.

Map.txt üzerinde Trabzonspor'u gösterdin mi? Attach yaparken sorun çıktı mı? Eğer ki map.txt üzerinde göstermediysen orada takımı göstermen lazım. Örnek gösterim yapayım aşağıda:

Kod:
Takım ID, 'Trendyol Süper Lig\Trabzonspor'

Map.txt üzerinde bu şekilde takımın ID'sini ve formaların klasörünü göstermen lazım. Ayrıca sorun çıkmaması için istersen Süper Lig klasör adında Türkçe karakter kullanmayabilirsin.

Hocam forma işini hallettim, internetten Türk stadyumlarını indireceğim, bayağı araştırdım bütün linkler silinmiş, stadyum paketlerini nereden indirebilirim? Bir de indirdiğim stadyumu oyuna nasıl ekleyeceğim?

Hocam forma işini hallettim, internetten Türk stadyumlarını indireceğim, bayağı araştırdım bütün linkler silinmiş, stadyum paketlerini nereden indirebilirim? Bir de indirdiğim stadyumu oyuna nasıl ekleyeceğim?

Oyuna entegre etme konusunda böyle bir video var anlatması uzun olduğu için direkt videosunu attım. Çok bakmadım ama Türk Telekom Arena'yı buldum ama güvenilirliğinden emin olmadığım için paylaşmadım. Farklı bir forum sitesinde yine linkini veremeyeceğim link için ama Google'da "Ülker Arena" yazınca çıkıyor. Diğer takımların stadyumunu da tek tek böylece bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken kısım, Kitserver ile oyuna entegre edeceğiniz stad dosyalarının birbiriyle çakışmaması.

Oyuna entegre etme konusunda böyle bir video var anlatması uzun olduğu için direkt videosunu attım. Çok bakmadım ama Türk Telekom Arena'yı buldum ama güvenilirliğinden emin olmadığım için paylaşmadım. Farklı bir forum sitesinde yine linkini veremeyeceğim link için ama Google'da "ülker arena" yazınca çıkıyor. Diğer takımların stadyumunu da tek tek böylece bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken kısım, kitserver ile oyuna entegre edeceğiniz stad dosyalarının birbiriyle çakışmaması.

Hocam yüz yamasıda yapacağım ama internette araştırdım, Süper Lig'deki takımların oyuncularına güncel yüz dosyası bulamadım.

Hocam yüz yaması da yapacağım ama internette araştırdım, Süper Lig'deki takımların oyuncularına güncel yüz dosyası bulamadım.
Ben de araştırdığım kadarıyla toplu bir yüz modu bulamadım ama oyuncuları tek tek aratınca (Osimhen, Icardi, Duran, Talisca) bulabiliyorsunuz. Burası bir tık meşakatli hatta genelde PES 2013 modlarının en çok boyutunu arttıran şeyler yüzler ve kramponlar oluyor ama her şey finalize edildiğinde çok iyi bir deneyim oluyor.

Ben de araştırdığım kadarıyla toplu bir yüz modu bulamadım ama oyuncuları tek tek aratınca (osimhen, ıcardi, duran, talisca) bulabiliyorsunuz. Burası bir tık meşakatli hatta genelde PES 2013 modlarının en çok boyutunu arttıran şeyler yüzler ve kramponlar oluyor ama her şey finalize edildiğinde çok iyi bir deneyim oluyor.

Hocam tezahürat yaması nasıl yapılıyor bilgin var mı?

Tezahürat yaması yapmak zor mu?

Son düzenleme: