Renk gamutu ve parlaklık olarak bir tık daha iyi. Kontrast oranları benzer. Yani çözünürlük artacak ve renkler bir tık canlanacak. 2K için giriş seviye bir model olduğu için çok büyük bir beklentiye girmemek lazım.
Detaylar
Kim cevapladı?En iyisi KTC H27E6 almak olacak o zaman. Onda fark "Vay be" seviyesinde olur mu? 12 ay taksit ile 15.000 TL.Renk gamutu ve parlaklık olarak bir tık daha iyi. Kontrast oranları benzer. Yani çözünürlük artacak ve renkler bir tık canlanacak. 2K için giriş seviye bir model olduğu için çok büyük bir beklentiye girmemek lazım.
Son düzenleme:
En iyisi ktc H27E6 almak olacak o zaman. Onda fark "vay be" seviyesinde olur mu? 12 ay taksit ile 15.000 TL.
Fena olmayan bir IPS panelden orta-üst bir IPS panele geçsen bile "vay be" dedirteceğini düşünmüyorum. IPS panelin en büyük sorunu kontrast oranı ve hepsi yetersiz. Eğer mini LED veya quantum dot IPS panele geçersen vay be dedirtebilir. Hatta bu bile göreceli, monitörün iyi kalibre edilmesi lazım yoksa yine hüsran. En büyük farkı çözünürlükte göreceksin. Diğerleri yanında tatlı gibi olur.
Peki sen ne önerirsin hocam? VA panel alsam "vay be" dermiyim?Fena olmayan bir IPS panelden orta-üst bir IPS panele geçsen bile "vay be" dedirteceğini düşünmüyorum. IPS panelin en büyük sorunu kontrast oranı ve hepsi yetersiz. Eğer mini LED veya quantum dot IPS panele geçersen vay be dedirtebilir. Hatta bu bile göreceli, monitörün iyi kalibre edilmesi lazım yoksa yine hüsran. En büyük farkı çözünürlükte göreceksin. Diğerleri yanında tatlı gibi olur.
CQ32G4VE ve G65B harici seçenek yok. AOC da stok bitmiş; G65B alabiliyorsan al, alamıyorsan H27E6.Peki sen ne önerirsin hocam? VA panel alsam "vay be" dermiyim?
G6'nın taksit seçenekleri uymadığı için H27E6 alacağım. Umarım G4 ile arasında geçtiğime değecek bir fark olur.CQ32G4VE ve G65B harici seçenek yok. AOC da stok bitmiş; G65B alabiliyorsan al, alamıyorsan H27E6.