ogulcwnn

Uzman
Arkadaşlar selam telefon almam gerekiyor ama telefonlarda taksit olmuyor.Buradan almayı düşünüyorum Samsung Galaxy S22 8/128GB Siyah Cep Telefonu SM-S901EZKDTUR burdan peşin ödesek sonra bankanın uygulamasından taksit yapabiliyoruz değil mi araştırmama göre öyle olması lazım banka garanti bu arada şu siteden baktım Kredi Kartı İşlem Taksitlendirme daha önce bu şekilde alan var mı peşin alıp babama çok yük olmak istemiyorum böyle olursa daha iyi olur benim için oluyor mu diye sormak istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Garanti'nin de kendi sitesinde dediği gibi yapılıyordur muhtemelen. İsterseniz bankanın müşteri hizmetleri ile temasa geçin onlar bizden daha iyi anlatacaklardır durumu.

Mobil bankacılıktan yapılıyor tabii vade farkı koyuyorlar ama kaça kadar bölerler bilemiyorum.

Her işlem için taksit çıkmaz ama ekstreyi atlatabilir ya da taksitlendirebilirsin(o var mıydı hatırlamıyorum). Başka bir seçenek taksitli nakit avans.
Başka bankalardan kart alabiliyorsan bazı bankaların yeni müşterilere %0 sıfır faizli nakit avans kampanyaları oluyor.

Bu arada müşteri hizmetlerini arayıp taksitlendirme yapılıyor mu bilmiyorum. Uygulama üzerinde sağlık vb. harcama dışında taksitlendirme şimdiye kadar görmedim.