Phanteks NV5 vs XT View

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin Alemdağ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    phanteks

Phanteks'e dediğiniz konu hakkında mail attım. "merhaba, yeni bir NV5, glacier One 360 M.25 gen2 ve 5X M.25 gen2 aldım. Ayrıca bir nexlinq hub da alacağım, bu tek başına yeterli olur mu?" diye verdikleri cevap ise "merhaba, evet, nexlinq hub bu öğelerin hepsini destekleyebilecek." tahminimce sizin içinde yeterli olacaktır. Sizce NV5 mi XT view mi?

NV5 daha özelleştirilebilir gibi geliyor. XT View, Hyte Y40S imitasyonu gibi duruyor.

NV5 daha özelleştirilebilir gibi geliyor. XT view, hyte Y40s imitasyonu gibi duruyor.

Vallahi kalbim NV5 aklım XT view . O yüzden kalbimin sesini dinleyeceğim. Zaten yolda geliyor. Kasa attığım görseldeki gibi olacak sadece ekran kartım yan olacak. Aynı fanlar ve aynı sıvı soğutma.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-09 at 14.00.20.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 71
Vallahi kalbim NV5 aklım XT view . O yüzden kalbimin sesini dinleyeceğim. Zaten yolda geliyor. Kasa attığım görseldeki gibi olacak sadece ekran kartım yan olacak. Aynı fanlar ve aynı sıvı soğutma.
Keyifle kullanın. Bu fanlarla destekleyecekseniz eğer gayet hoş olur, beğendim. @Smmmhunter 'ın önermiş olduğu kasa da çok güzel. Benim de aklımı karıştırdı. Bu arada, atmış olduğunuz kasanın kenarları ayrıca led bağlantılı. PSU kenarları kendinden orjinal.

Evet o ledleride inventus üzerinde satışta buldum ama fiyatına değer mi bilmiyorum. 2.8k fiyatı var. Hediye edecek bir arkadaş bulmam lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…