Hocam Philips iyidir. Delonghi markası, oda hiç fena değildir. Lakin temizlik yaparken beyaz sirke, limon tuzu gibi ürünler kullanmayın. Bunlarla temizlik yapılabiliyor ama tavsiye etmiyorum. Taban kısımları hassas oluyor şayet. Tablet kullanın muhakkak temizleme esnasında. Rossman mağazalarında satılan solüsyonlarda aşındırmaz. Maalesef pet şişe su kullanılsa bile, kireçlenme yapabiliyor bu cihazlar.

Hocam Philips iyidir. Delonghi markası, oda hiç fena değildir. Lakin temizlik yaparken beyaz sirke, limon tuzu gibi ürünler kullanmayın. Bunlarla temizlik yapılabiliyor ama tavsiye etmiyorum. Taban kısımları hassas oluyor şayet. Tablet kullanın muhakkak temizleme esnasında. Rossman mağazalarında satılan solüsyonlarda aşındırmaz. Maalesef pet şişe su kullanılsa bile, kireçlenme yapabiliyor bu cihazlar.
Temizlik kısmını deneyimleyerek görürüz diye fazla araştırmadım açıkçası. Delonghi ve Nespresso baktım fakat fiyatları bunlara göre bir miktar daha tuzluydu. Umarım sorunsuz bir makine olur. Çok teşekkür ederim ilginize, faydalı bilgiler edindim.

Temizlik kısmını deneyimleyerek görürüz diye fazla araştırmadım açıkçası. Delonghi ve nespresso baktım fakat fiyatları bunlara göre bir miktar daha tuzluydu. Umarım sorunsuz bir makine olur. Çok teşekkür ederim ilginize, faydalı bilgiler edindim.

Philips bu konuda da iyidir, sizi üzmez. Televizyonda pek başarılı değil Philips. Nespresso ve Delonghi maalesef biraz tuzlu. Hayırlı olsun.