Philips TV konusunda maalesef, çok önerilebilecek bir marka değil. Sorun yaşayan insan çok. Diğer ürünleri hariç tabii, çok kaliteli bir marka. TV konusunda, LG ve TCL markasının gerisinde bence.

LG markasına baktınız mı? Biraz pahalıdır ama uzun yıllar memnun eder.

Son düzenleme:

Servis ve yazılımsal olarak sıkıntılı.

Philips TV konusunda maalesef, çok önerilebilecek bir marka değil. Sorun yaşayan insan çok. Diğer ürünleri hariç tabii, çok kaliteli bir marka. TV konusunda, LG ve TCL markasının gerisinde bence.

LG markasına baktınız mı? Biraz pahalıdır ama uzun yıllar memnun eder.

LG markasında 40'tan aşağı almayın diyorlar.

Servis ve yazılımsal olarak sıkıntılı.

LG markasında 40'dan aşağı almayın diyorlar.

Onu kim dediyse, pek katılamayacağım malesef. Evde 3 tane LG TV var, hepsi sorunsuz çalışıyor. 2020 yılında aldığım Nanocell, hala güncelleme alıyor.

2010 yıllarında aldığım yanlış hatırlamıyorsam TV-Monitör cihaz bile hala sorunsuz. Yıllar geçti üzerinden.

Ekran görüntüsü 2025-09-02 162418.webp

Onu kim dediyse, pek katılamayacağım maalesef. Evde 3 tane LG TV var, hepsi sorunsuz çalışıyor. 2020 yılında aldığım NanoCell, hala güncelleme alıyor.

2010 yıllarında aldığım yanlış hatırlamıyorsam TV-monitör cihaz bile hala sorunsuz. Yıllar geçti üzerinden.

Eki Görüntüle 181036

Hocam peki ben Netflix, Prime Video ve YouTube olan. Tercih olarak Google fakat olmasa da olur sadece ilk 3 saydığım olsa da olur.
LG bir televizyon önerebilir misiniz?

Hocam peki ben Netflix, Prime Video ve YouTube olan. Tercih olarak Google fakat olmasa da olur sadece ilk 3 saydığım olsa da olur.
LG bir televizyon önerebilir misiniz?

LG WebOS biraz daha kapalı sistem malesef. İOS gibi biraz. Yani Google kadar esnek olmaz. Ama dediğiniz her şey onda da var fazlasıyla.

Bir iki model önereyim sana, alternatif olsun. Nihai karar senin. Yine internetten daha ucuza, başka yerlerden de alabilirsin. 2024 yada 2025 model alırsan, uzun yıllar güncelleme de alırsın. WebOS iyidir.

LG webOS biraz daha kapalı sistem maalesef. iOS gibi biraz. Yani Google kadar esnek olmaz. Ama dediğiniz her şey onda da var fazlasıyla.

Bir iki model önereyim sana, alternatif olsun. Nihai karar senin. Yine internetten daha ucuza, başka yerlerden de alabilirsin. 2024 ya da 2025 model alırsan, uzun yıllar güncelleme de alırsın. webOS iyidir.

Hocam emin misiniz LG'de 40 altına bir şey almayın sözüne katılmadığınıza? Benim attığım televizyon 34 bin sizinkiler 42 43 bin civarı. Ben 30 32 bin civarı bir şeyler bakıyorum.