ppasha

Uzman
Arkadaşlar sorum çok basit. Bir televizyon satın almak istiyorum, son kararımı verdim ve bu ürünü almaya karar verdim İdefix sitesinden.
Sorum şu, 65PUS8108 kod adlı alacağım televizyon, Android işletim sistemine mi sahip?
Teşekkür ederim.

1734367619219.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorum çok basit. Bir televizyon satın almak istiyorum, son kararımı verdim ve bu ürünü almaya karar verdim İdefix sitesinden.
Sorum şu, 65PUS8108 kod adlı alacağım televizyon, Android işletim sistemine mi sahip?
Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 107790
Android değil bu TV. Kendi sistemini kullanıyor. Illa bu TV alacağım dersen alabilirsin, yanına birde Dreamstar Nova 4 K android box alırsın. Bu şekilde istediğin uygulamayı yüklersin ve kullanırsın. Öbür türlü istediğin uygulamayı yükleyemezsin. Bende Philips TV aldım, yanınada Nokia box 8010 aldım. Tadından yenmez!

Philips Smart TV olunca Android uygulamalarını ek olarak kuramıyor muyum?
Çok kısıtlı oluyor Android işletim sistemi olmadığı zaman. Android 65 inch en az 5 bin-10 bin TL fark ister.

Para sıkıntı değilse alttaki modeli al derim, istediğini yüklersin. Fiyat fazla derseniz üstte belirttiğim gibi yanına Android Box almalısınız. Aksi takdirde çok küfür edersiniz ve keyfiniz kaçar.

Son düzenleme:
Android değil bu TV. Kendi sistemini kullanıyor. Illa bu TV alacağım dersen alabilirsin, yanına bir de dreamstar Nova 4 k Android box alırsın. Bu şekilde istediğin uygulamayı yüklersin ve kullanırsın. Öbür türlü istediğin uygulamayı yükleyemezsin. Bende Philips TV aldım, yanına da Nokia box 8010 aldım. Tadından yenmez!

Çok kısıtlı oluyor Android işletim sistemi olmadığı zaman. Android 65 inch en az 5 BIN-10 bin TL fark ister.

Para sıkıntı değilse alttaki modeli al derim, istediğini yüklersin. Fiyat fazla derseniz üstte belirttiğim gibi yanına Android box almalısınız. Aksi takdirde çok küfür edersiniz ve keyfiniz kaçar.

Peki APK kurma falan açısından

Xiaomi Mi TV stick 4K Android TV Media Player mı tercih etmeliyim yoksa,​

Dreamstar Nova 4 k Android box mı?

Peki APK kurma falan açısından

Xiaomi Mi TV stick 4K Android TV Media Player mı tercih etmeliyim yoksa,​

Dreamstar Nova 4 k Android box mı?
Sticklerden uzak dur derim. Dreamstar Nova 4 K al sıkıntı yaşamazsın. Hatta şu anda yanında 2 sene Free IPTV veriyor Dreamstar firması. Ucuz diye sticklere gitmeyin, keyfiniz kaçar. Benden demesi...

Son düzenleyen: Moderatör: