Zerolite

Yetkin
Dostlar selam, aşağıya bıraktığım televizyonu aldım ama aksiyon filmlerinde vs ani dönüşlerde sanki görüntü kesiliyor gibi oluyor. Bozulmalar oluyor fotoğrafta pek belli olmadığı için şu an çekemedim. Ama benim tahminim daha akıcı yapmak için kullandığı bir teknoloji bunu nasıl kapatabiliriz bir bilginiz var mı?

Televizyon

TV çoğu üretici gereksiz özellikleri açık gelir. TV ekran teknolojileri kapatmak olur.
Nasıl kapatırım hangi ayarları kapatmam gerekiyor bilemedim hocam.

TV çoğu üretici gereksiz özellikleri açık gelir. TV ekran teknolojileri kapatmak olur.
Ayarlar bunlar hocam.

IMG_1358.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
  • TV modelindeki güncelleme yap. Video nasıl anlatıldığı var.

• Hareket, Görüntü Gürültüsü, otomatik film görüntüsü ayarlarını kapatarak kullan.

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Ek olarak TV'den memnun musunuz?
Bende almayı düşünüyorum ama içerisinde Stremio, kodi veya plex.tv gibi uygulamalar yokmuş sanırım... PS5 ve dizi film için alacağım.

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Ek olarak TV'den memnun musunuz?
Bende almayı düşünüyorum ama içerisinde Stremio, kodi veya plex. TV gibi uygulamalar yokmuş sanırım... PS5 ve dizi film için alacağım.

Yani evet korsan yazılım için kullanım sınırlı ama IPTV kullanımı için bir uygulama mevcut. Onun dışında şu an yaşadığım sorundan başka bir şikayetim yok. Karanlık yerlerde parlaklık kısılıyordu onun içinde otomatik kontrast ayarını kapalıya aldığımda sorun düzeldi. Renkleri vs aşırı kaliteli veriyor ses kalitesi de aynı şekilde oldukça güzel, tek kötü yanı benim nezlimde bir uygulama mağazası bulunmaması en azından Twitch kick vb platformları indirebilmek mümkün olmalı bence.

• TV modelindeki güncelleme yap. Video nasıl anlatıldığı var.

• Hareket, Görüntü Gürültüsü, otomatik film görüntüsü ayarlarını kapatarak kullan.

Deneyeceğim hocam, sorun çözülürse bilgilendireceğim.

Yani evet korsan yazılım için kullanım sınırlı ama IPTV kullanımı için bir uygulama mevcut. Onun dışında şu an yaşadığım sorundan başka bir şikayetim yok. Karanlık yerlerde parlaklık kısılıyordu onun içinde otomatik kontrast ayarını kapalıya aldığımda sorun düzeldi. Renkleri vs aşırı kaliteli veriyor ses kalitesi de aynı şekilde oldukça güzel, tek kötü yanı benim nezlimde bir uygulama mağazası bulunmaması en azından Twitch kick vb platformları indirebilmek mümkün olmalı bence.

Deneyeceğim hocam, sorun çözülürse bilgilendireceğim.
Hocam müsait olduğunuzda uygulama mağazasına bakıp stremio, plex veya kodi olup olmadığını öğrenebilir misiniz?

Bunlardan 1 tanesi bile benim için yeterli gelecek..

Ek olarak iptv yetiyor demiştiniz onu nereden satın alabilirim?

Hocam müsait olduğunuzda uygulama mağazasına bakıp stremio, plex veya kodi olup olmadığını öğrenebilir misiniz?

Bunlardan 1 tanesi bile benim için yeterli gelecek..

Ek olarak iptv yetiyor demiştiniz onu nereden satın alabilirim?
Direkt uygulama mağazası yok hocam, yüklü uygulamalara bakarım birazdan.