muhammetscq

Çalışkan
Yıllardan beridir bir televziyonumuz vardı, sürekli arıza çıkarıyordu. En son birine verdik öylece. Sonrasında idareten ufak bir televziyon aldık ama o da pek gitmedi. En son geçen televziyon bakmaya gittik, aklımda Philips vardı. Oradaki satış danışmanı nedense inatla Vestel TV gösterse de nihayetinde Philips Ambilight TV üzerinde karar kıldık.

Muhtemelen haftaya gelecek ama internette araştırınca bayağı kötü yorum ile karşılaştım, biraz içime kurt düşürdü. Acaba yanlış bir seçim mi yaptık diye? Seçtiğimiz model 55 inç, 127 ekran Titan OS ile gelen model.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki televizyonum da Philips'in Android işletim sistemli modellerinden. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkartmadılar. Ne gibi yorumlarla karşılaştınız siz?

Philips TV kullanıyorum. Android var içinde. Ben ambilight özelliğini çok seviyorum. Çoğu zaman odanın ışığını bile açmadan, odayı ambilight ile aydınlatarak kullanıyorum. Güzel bir atmosfer yaratıyor. Film vs izlemek çok keyifli. Benim televizyonum da 55 inch.

Şahsen bizim 2 Philips TV'miz de panel sorunu yaşadı. En son Samsung TV'ye geçtik şimdiye kadar bir sorun yok ama Philips biraz üzdü açıkçası.

Ben de 3 yıllık Philips Android TV kullanıcısıyım. Android TV kısmı artık yavaş gelmeye başlayınca Apple TV aldım onun dışında zaten görüntü, ses vs. çok iyi, ayrıca Ambilight özelliğine alışınca vazgeçilmiyor. Yeni bir model alacak olsam yine Philips alırdım.

Philips servis konusunda pek tavsiye edilmiyor, çok şikayet var bir araştırın isterseniz. Bir ara ben de ambilight almayı düşünüyordum, sonra bir ton şikayet yorumlarını görünce vazgeçtim. Samsung kullanıyorum 5. yılına girecek halen canavar gibi bir sorun yaratmadı.

5.5 yıl oldu 50PUS7304 modelini kullanıyorum, bir sıkıntım yok. O dönem de gayet iyi F/P bir fiyata almıştım, özellikle swivelli ayağı sarmıştı bayağı. Şu an alsam biraz da ekosistemden dolayı Samsung alma ihtimalim daha yüksek olur ama Philips de hiç üzmedi.

İki televizyonum da Philips'in Android işletim sistemli modellerinden. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkartmadılar. Ne gibi yorumlarla karşılaştınız siz?

Genelde ekran ile alakalı sorunlar ışık sızması vs.

Philips, Toshiba ve Vestel gibi markaların uygun fiyatlı TV'lerinde çok fazla karma panel bulunuyor, bu sebeple tercih edilmiyor veya önerilmiyor. Tam model ismi nedir satın almış olduğunuz modelin?
PHILIPS 50 PUS 8009/62 127 4K UHD

LED SMART (TITAN) TV

Philips servis konusunda pek tavsiye edilmiyor, çok şikayet var bir araştırın isterseniz. Bir ara ben de ambilight almayı düşünüyordum, sonra bir ton şikayet yorumlarını görünce vazgeçtim. Samsung kullanıyorum 5. yılına girecek halen canavar gibi bir sorun yaratmadı.

Sadece TV olarak kullanılırsa sıkıntısız... Medya oynatıcı muamelesi yapanlar şikayetçi.