Bütçe
4.000 TL

akif42

Yetkin
Selam hocalarım, 2 monitör arasında kararsız kaldım. Hemen hemen aynı fiyatlar ama KTC'nin renk değerleri ve panel kalitesi çok daha yüksek gibi. Philips de daha güvenilir bir marka imajı çiziyor. FPS oyunları ve görsel işler için hangisini tercih etmeliyim? Gerçek panel hızı ve ghosting durumunda hangisi öndedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocalarım, 2 monitör arasında kararsız kaldım. Hemen hemen aynı fiyatlar ama KTC'nin renk değerleri ve panel kalitesi çok daha yüksek gibi. Philips de daha güvenilir bir marka imajı çiziyor. FPS oyunları ve görsel işler için hangisini tercih etmeliyim? Gerçek panel hızı ve ghosting durumunda hangisi öndedir?
H25T7 alın.

Kontrast ve parlaklık bakımından Philips geride kalıyor. FPS oyunları için KTC daha iyi olur. Gecikme tarafında birebirler ikisi de yaklaşık 3 ms, 4 ms'e kadar veriyor. Renk olarak da yakınlar birbirlerine fakat kontrast ve parlaklık bakımından KTC bir tık önde, ben KTC'yi tercih ederdim.

Son düzenleme:
H25T7 alın.

Kontrast ve parlaklık bakımından Philips geride kalıyor. FPS oyunları için ktc daha iyi olur. Gecikme tarafında birebirler ikisi de yaklaşık 3 ms, 4 Ms'e kadar veriyor. Renk olarak da yakınlar birbirlerine fakat kontrast ve parlaklık bakımından ktc bir tık önde, ben Ktc'yi tercih ederdim.

Hocam araştırdıgım kadarıyla siyah renklerin ortalarında gri bir şeyler girince gri olan şey bulanık gibi bir şey oluyormuş doğru mu ve siz monitörden memnun musunuz?

Hocam araştırdıgım kadarıyla siyah renklerin ortalarında gri bir şeyler girince gri olan şey bulanık gibi bir şey oluyormuş doğru mu ve siz monitörden memnun musunuz?

Monitörden gayet memnunum. Dediğiniz şeyi çok anlamasam da deneyimlerince olmadı öyle bir şey.

Dediğiniz şey overshootmuş. Overshoot yaşamıyorum OverDrive ayarını en üstün altında kullansamda. Belki de farketmiyorum ama.

Son düzenleme:
Monitörden gayet memnunum. Dediğiniz şeyi çok anlamasam da deneyimlerince olmadı öyle bir şey.

Dediğiniz şey overshootmuş. Overshoot yaşamıyorum OverDrive ayarını en üstün altında kullansamda. Belki de fark etmiyorum ama.

Hocam bir şey daha soracagım keskinlik ayarı yapınca Crosshair'de yanlarda hafif bir beyazlık oluyor mu?