donicicluko

Çalışkan
Arkadaşlar iyi akşamlar, bu hafta pazartesi İtopya'dan Philips evnia M2N5500 adlı monitörü aldım monitörden son derece memnumdum ama bugün 2 tane ölü piksel çıktı. İade veya değişim kabul ediyorlar mı bunun için tam bir fikrim yok size danışmak istedim 36 ay garantisi var.

Arkadaşlar iyi akşamlar, bu hafta pazartesi İtopya'dan Philips evnia M2N5500 adlı monitörü aldım monitörden son derece memnumdum ama bugün 2 tane ölü piksel çıktı. İade veya değişim kabul ediyorlar mı bunun için tam bir fikrim yok size danışmak istedim 36 ay garantisi var.
Şansınızı deneyin 14 gün iade hakkınız var diye biliyorum. Ama çoğu firma 5 ölü piksele kadar normal diyor o biraz can sıkabilir.

14 gün içinde iade kabul etmeleri lazım 5 pikselden az var diye kabul etmemezlik yapamazlar ürün elinize hatalı ulaşmış.

Normalde keyfi bile olsa 14 gün içinde cayma hakkını kullanabilmen lazım. İnşallah İtopya sorun çıkarmaz. Çıkarsa bile tüketici hakem heyetine başvur. Karar senin lehine çıkar.