Uzun süredir kullanıyorum çok iyi cihaz. Saat ayarı ile önceden filtre kağıdı, kahve ve suyu örneğin akşam koyarsanız sabah işe gidiyorsanız o saate yakın ayarlayarak kalkmadan kendi otomatik yapabiliyor. Siz de isterseniz termosa koyup götürebilirsiniz.

Elektrik giderse yada fişini çekerseniz saati ve alarmı sıfırlanıyor ama bunu da belirteyim :)

2.699 TL gözüküyor ama PHILIPS200 kodu ile 200 lira daha düşüyormuş. Kodun kullanım sınırı 1000.

Ekleme: 30 dk'da sıcak tutma özelliği var. Hatta biraz sıcak tutarsanız sıcaklığı biraz daha artıyor. Bunu test etmiştim. Ama termosa koyuyorsanız tabi çok fark etmeyebilir.

Decathlondaki 0.35 litrelik termos bardak çok iyi. İş yerinizde veya ben mesela evde de kullanıyorum. Kahvenin çabuk soğumasını engelliyor. Eğer bu şekilde kullanmak size faydalı olacaksa almanızı öneririm yada küçük bir termosla kullandıkça bardakta tüketebilirsiniz tabi. Tercih sizin.

Bunun dışında kahve suyu tam bitmeden alırsanız biraz damlatma yapabilir. Bittikten sonra sıkıntı yok. Zaten çok kısa sürede yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: