Philips One Blade alınır mı?

Greens1903

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, bu tıraş makinesi alınır mı? Sadece sakal tıraşı için kullanacağım ama sinek kaydı tıraş yapıyor mu, sakallarım uzun değil sürekli kesmem gerekiyor. Yani 2-3 günlük sakalı sinek kaydı tarzı çeviriyor mu? Yoksa boşuna almayayım.

Bıçakları bir zaman sonra köreliyor diye duymuştum. Jiletle geleneksel tıraş ol daha iyi.

Yani, genelde tıraş makinesi kademeli kesim veya uzun süreli kullanım için alınır. Sıfır kesimi karşılıyor ama bıçakları zamanla köreliyor ve yedek bıçak almak normal jilet almaya göre mantıksız. Sinekkaydı yapıyorsanız en mantıklısı jilet.

Philips 3000, 5000, 8000, serileri 3 bıçaklı olanlar onlar sinek kaydı yapıyor diye biliyorum bunun yerine onlardan birini mi seçmeliyim?

Ben aldım tek bıçaklı a101 jiletlerinden daha iyi kesiyor. 3 bıçaklı jiletler kılı deri altına hapsedebildiğinden onlardan kullanmak istemiyorum o yüzden almıştım en başında. 0 kesimi mükemmel değil ama benim için gayet yeterli. Kesim sonrası elimi sakalımda gezdirdiğimde sakal hissetmiyorum

Kullanıcısıyım memnunum. Bıçaklar iyi alıyor. Şarjı 1 ay gidiyor. Zaten az tıraş olan biriyim. Yaşıma göre sakallarımda gür. Yine de iyi alıyor. Tavsiye ederim. Tek eksisi bıçakları çok pahalı.

Philips 3000, 5000, 8000, serileri 3 bıçaklı olanlar onlar sinek kaydı yapıyor diye biliyorum bunun yerine onlardan birini mi seçmeliyim?
Yani sıfır kesim için hangisi tercih edilmedi bilmiyorum ama bazı makinelerde silindir başlık oluyor sıfıra yakın en iyi o şekilde olanlar alır. Ben sinekkaydı olmuyorum ama yanak ve boyundaki sakalları temizlemek için kullanıyorum One Blade'i. Bazen tek tük kıl bıraktığı oluyor özellikle bıçakları yıprandıysa. Normal sakal kısaltmayı söylemiyorum çünkü o kısımda çok başarısız bence. Benim sakallarım kalın telli ve gür sayılabilecek şekilde, normal tipte bir makineyle tıraşım 1-2 dk sürerken One Blade ile en az 6-7 defa üzerinden tekrar tekrar geçmem gerekiyor ki bazen öyle bile uzun bıraktığı oluyor. Yani kısaca tavsiyem silindir başlı bir makine almak olabilir. Powertec markası f/p olarak çok övülüyor kullanan çok berber de var. Bir incelemenizi öneririm.

Az önce yüzümü ve bacağımı tıraş ettim bu makineyle. Kesinlikle alınır. Sadece sarj ömrü biraz sıkıntı yaratıyor. Onun dışında bir sorunu yok. 2724 modelini kullanıyorum. Sadece sakal için alacaksanız yedek bıçak almanıza gerek yok. Ben genel kullandığım için birden fazla bıçak aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…