Jilet artık üşendirdiği için sıfır veya sıfıra yakın alacak bir makine arıyorum. Zaten biraz araştırdım. Philips Oneblade çok öneriliyor fakat hangi modelini almalıyım arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Jilet artık üşendirdiği için sıfır veya sıfıra yakın alacak bir makine arıyorum. Zaten biraz araştırdım. Philips oneblade çok öneriliyor fakat hangi modelini almalıyım arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz OneBlade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz OneBlade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz OneBlade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence Powertec TR-758 bir bakın. Sıfıra yakın performansı da daha iyi olacaktır.
Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz OneBlade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz OneBlade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz OneBlade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence Powertec TR-758 bir bakın.
Bahsettiğim Powertec modelinin iddiasına göre sıfıra en yakın kesimi yapıyormuş. Yorumları da iyi gözüküyor. Birkaç iyi / kötü yorumunu inceleyip karar verebilirsiniz. Bağlantı
Braun 3 serisi önerebilirim. Aktif olarak kullanıyorum. Başlığı isteğinize göre değişiyor. Ayrıca bıçak değiştirme derdiniz yok. Otomatik bileniyor kendi bıçakları.
Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz oneblade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz Oneblade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz oneblade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence powertec TR-758 bir bakın. Sıfıra yakın performansı da daha iyi olacaktır.
Braun 3 serisi önerebilirim. Aktif olarak kullanıyorum. Başlığı isteğinize göre değişiyor. Ayrıca bıçak değiştirme derdiniz yok. Otomatik bileniyor kendi bıçakları.
Powertec Çin'den ithal gelen bir Türk markası diye biliyorum. Plastik kalitesi berbat.
Ben 5 senedir saç kurutma makinesini kullanıyorum, plastik kalitesi hakkında yorum yapamayacağım zira başka bir ürünü deneyimlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz fakat gayet dayanıklı mallar olduğunu söyleyebilirim. Ayriyeten çoğu berber de Powertec ürünü kullanıyor. Tercih arkadaşa kalmış tabii ki.