zylos

Uzman
Jilet artık üşendirdiği için sıfır veya sıfıra yakın alacak bir makine arıyorum. Zaten biraz araştırdım. Philips Oneblade çok öneriliyor fakat hangi modelini almalıyım arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Jilet artık üşendirdiği için sıfır veya sıfıra yakın alacak bir makine arıyorum. Zaten biraz araştırdım. Philips oneblade çok öneriliyor fakat hangi modelini almalıyım arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

Hocam ben en baz modllerinden birini kullanıyorum One Blade yerine no name çinmalı makine alın uç değiştirme olayı yok onlarda.

Bütçe belirtmemişim kusura bakmayın 1000 1.500 TL gibi bir bütçem var Pro'ya yetmeyebilir.

Onlar hızlı bozuluyor diyorlar.

Vallahi babam 4 senedir aktif olarak kullanıyor.

1763377231466.webp

Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz OneBlade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz OneBlade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz OneBlade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence Powertec TR-758 bir bakın. Sıfıra yakın performansı da daha iyi olacaktır.

Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz OneBlade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz OneBlade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz OneBlade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence Powertec TR-758 bir bakın.
Hocam peki 0 a yakın değilde 0 kesen bir tıraş makinesi var mı?

Vallahi babam 4 senedir aktif olarak kullanıyor.

Eki Görüntüle 202684
Bunları görmüştüm bakacağım şimdi.

Braun 3 serisi önerebilirim. Aktif olarak kullanıyorum. Başlığı isteğinize göre değişiyor. Ayrıca bıçak değiştirme derdiniz yok. Otomatik bileniyor kendi bıçakları.

Ben Pro modelini kullanıyorum. Makine gayet güzel fakat düz oneblade modelleri ile arasındaki fiyat farkına değecek kadar bir şey olmadığını düşünüyorum. Aldığım için pişmanım. Düz Oneblade'lere göre değişen başlığı, numara ayarı vs. var. Eğer amacınız sadece sıfıra yakın kesmekse düz oneblade alın geçin. Biraz daha saçımla, sakalımla uğraşırım diyorsanız bence powertec TR-758 bir bakın. Sıfıra yakın performansı da daha iyi olacaktır.

Powertec Çin'den ithal gelen bir Türk markası diye biliyorum. Plastik kalitesi berbat.

Braun 3 serisi önerebilirim. Aktif olarak kullanıyorum. Başlığı isteğinize göre değişiyor. Ayrıca bıçak değiştirme derdiniz yok. Otomatik bileniyor kendi bıçakları.

Powertec Çin'den ithal gelen bir Türk markası diye biliyorum. Plastik kalitesi berbat.
Ben 5 senedir saç kurutma makinesini kullanıyorum, plastik kalitesi hakkında yorum yapamayacağım zira başka bir ürünü deneyimlemediğim için yorum yapmam doğru olmaz fakat gayet dayanıklı mallar olduğunu söyleyebilirim. Ayriyeten çoğu berber de Powertec ürünü kullanıyor. Tercih arkadaşa kalmış tabii ki.