Vucutla, sacla veya uzun sakalla isiniz yoksa QP1624/10 olani alin gecin derdim ancak fiyati cok sacmalasmis cunku stoklari cok azalmis sanirsam.

Bu yuzden sacla veya uzun sakalla isiniz yoksa QP2824/10, varsa QP2724/20 is gorebilir. Pro'ya cikmak bence de gereksiz.

OneBlade serisi vucut sekillendirmek icin fena olmasa da komple vucut, uzun sac veya uzun sakal tirasi icin bence uygun degil. Cok hizli kil topluyor ve gur kil kokleri olan biriyseniz ve siklikla vucudunuzu aliyorsaniz bicak degistirip durmaniz gerekebilir. Aldiniz diyelim, yine bir sekilde kesersiniz ancak ugrastirabiliyor.

Bunun disinda Braun 3 serisi onerisi guzel bence de. 310 BT falan fiyatina gore bayagi kullanisli ve kaliteli. OneBlade'e kiyasla daha cok yonlu. Tabii fiyati daha tuzlu QP2824/10'a falan kiyasla.

Jilet artık üşendirdiği için sıfır veya sıfıra yakın alacak bir makine arıyorum. Zaten biraz araştırdım. Philips Oneblade çok öneriliyor fakat hangi modelini almalıyım arada kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Powertech, OneBlade hepsini kullandım ama maalesef jilet gibi hiçbirisi olmuyor. Dışarıdan çok belli olmasa bile elinizle dokunduğunuzda bunu hissebiliyorsunuz. O yüzden hepsi neredeyse aynı işlevi görür. Bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.

Powertech, OneBlade hepsini kullandım ama maalesef jilet gibi hiçbirisi olmuyor. Dışarıdan çok belli olmasa bile elinizle dokunduğunuzda bunu hissebiliyorsunuz. O yüzden hepsi neredeyse aynı işlevi görür. Bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.
Hocam benim amacım zaten dışa nasıl gözüktüğü çok fazla belli olmuyorsa işimi görür.