Bütçe
2.000 TL
7 gibi gelecek kendisi sorayım bakalım 1 başlığı kaç ay kullanıyor ortalama. Biraz kullanılacak kişiyle de alakası var. Mesela benim sakallarım bakır teli gibi sert, babamın öyle değil.
Kişi farkı da var tabi doğru söylüyorsun. Neyse ben bekliyorum canım. Bakalım baban ne diyecek.

Philips OneBlade Pro 360 bu ürünü Mayıs 2024'te almıştım. Gayet memnunum ve hala bıçağı keskin, kesiyor. Yedek bıçak alıyorsun sadece ama şuana kadar ihtiyacım olmadı. Satın aldığım tarihte 2200 TL'ye almıştım ve yurtdışından gelmişti. Gayet memnunum. Şarj süresi bunda aşırı hızlı ortalama 1 saatte tamamen doluyor ve tabi kullanma bağlı olarakta mesela sadece sakal için 14-15 kere kesiyor. Temizliği de bir hayli kolay suya tutuyorsun bitiyor ki zaten kıl tüy tutmuyor üstünde. Suyla da kullanabiliyorsun. Tüm vücudunda da kullanabiliyorsun. Herhangi bir sorun yok.

Yanında birde bunu almıştım OneBlade Yedek Bıçak Burun

Philips OneBlade Pro 360 bu ürünü Mayıs 2024'te almıştım. Gayet memnunum ve hala bıçağı keskin, kesiyor. Yedek bıçak alıyorsun sadece ama şuana kadar ihtiyacım olmadı. Satın aldığım tarihte 2200 TL'ye almıştım ve yurtdışından gelmişti. Gayet memnunum. Şarj süresi bunda aşırı hızlı ortalama 1 saatte tamamen doluyor ve tabi kullanma bağlı olarakta mesela sadece sakal için 14-15 kere kesiyor. Temizliği de bir hayli kolay suya tutuyorsun bitiyor ki zaten kıl tüy tutmuyor üstünde. Suyla da kullanabiliyorsun. Tüm vücudunda da kullanabiliyorsun. Herhangi bir sorun yok.

Yanında birde bunu almıştım OneBlade Yedek Bıçak Burun
Teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Nerden alabilirim bunu?

Erken geldi sordum az önce. Yani her gün kullanılırsa 2-3 ayda biter diyor ortalama. Bir de tıraş bıçakları gibi sıfıra sıfır almıyor diyor, haberin olsun. Yıllardır saçını sıfıra vurur, 2 günde bir sakal tıraşı olur kendisi. Vallahi çok zor iş her gün tıraş olmak, 20'li yaşlarda bende olurdum Allah'tan kirli sakal diye bir model var artık.