ExellionTR

Başarılı
İki ürün arasından hangisini önerirsiniz? Sakal düzeltmenin yanında vücut ve hassas bölgeler için de kullanacağım. Araştırdığım kadarıyla iki makine arasındaki en büyük fark bataryada. QP2824 modelinde nimh batarya var, 8 saatlik şarj ile 45 dk kullanım sunuyor, Pro modelindeyse lityum pil var, 1 saatlik şarjla 90 dk kullanım sunuyor, ek olarak yanında ayarlanabilir tarak geliyor. Üzerinde LED şarj göstergesi var vs. başka da bir fark bulamadım.

Philips OneBlade ProQP6542/10
Philips OneBlade QP2824-10

Güncelleme: Pro modelini aldım.

Son düzenleme:
İki ürün arasından hangisini önerirsiniz? Sakal düzeltmenin yanında vücut ve hassas bölgeler için de kullanacağım. Araştırdığım kadarıyla iki makine arasındaki en büyük fark bataryada. QP2824 modelinde nimh batarya var, 8 saatlik şarj ile 45 dk kullanım sunuyor, Pro modelindeyse lityum pil var, 1 saatlik şarjla 90 dk kullanım sunuyor, ek olarak yanında ayarlanabilir tarak geliyor. Üzerinde LED şarj göstergesi var vs. başka da bir fark bulamadım.

Philips OneBlade ProQP6542/10
Philips OneBlade QP2824-10

Güncelleme: Pro modelini aldım.
- Philips OneBlade Pro (QP6542/10) modeli, daha uzun pil ömrü ve daha hızlı şarj süresi sunar. Bu özellikler, cihazınızı daha az sıklıkla şarj etmenizi sağlar ve daha özgür bir kullanım deneyimi sunar.

- Ayarlanabilir tarak ve LED şarj göstergesi gibi ek özellikleri, özellikle vücut ve hassas bölgelerde kullanım için büyük kolaylık sağlar.

- Eğer sakal düzeltme, vücut tıraşı ve hassas bölgelerde kullanım gereksinimleriniz varsa, Pro modeli, daha fazla esneklik ve konfor sunar.

Sonuç olarak, Pro modelini tercih etmeniz, kendinize daha iyi bir deneyim sağlayacaktır.