Phonk kültürü kitlesinden ötürü biraz karışık. Harici olarak Brezilya'lılar madara ettiler ortalığı. Ondan güldüm aslında diğer reaksiyonlardan bağımsız. En son 4 sene önce dinliyordum, o zamanlar fena değildi.

Hayır normalde zaten açıp her gün dinleyebileceğin bir müzik türü mü ki bu? Öyle insanlar varsa da ben bilmiyorum. Başın ağrır bir süre sonra. Oyun editlerinde Phonk'tan başka bir şey kullanılmıyor. Özellikle CS falan FPS türü. Adam edit izlerken milyon izlenen oyun editleri keyif alarak izliyor. Kendi oyun editlerinde phonk kullanıyor. Ben edit için öneri isteyince. Hahahah avele bak phonk dinliyor havalı hissediyor kendini triplerine giriyor benim tilt olduğum nokta o. Emoji atanlardan sözüm meclisten dışarı yaşça çok büyüğümdür. Zaten sosyalin yaş ortalaması da belli.

Yani evet, dinlenmesi pek uygun olmazdı günlük olarak elbette. Siz yine de reaksiyonlara fazla takılmayın, ben kastettiğiniz gibi, diğerleri gibi olmadan yanlış anlaşılmasın diye kaldırıyorum ama benim ne demek istediğimi siz anlamışsınızdır zaten.

Sizin kötü niyetli olmadığınızı biliyorum. Forumdaki itibarınız belli. Edit için yine öneri yapmak isterseniz paylaşın lütfen, çok büyük olmasa da kanalımda edit paylaşmak ara sıra hoşuma gidiyor.