Bizim arkadaş telefon aldı ve her gün pil sağlığını kontrol ediyor, bu sabah %99 olmuş ''of kanka pilim ölüyor yaa'' demeye başladı. Eleman daha %99 ömründe pil için dizini dövüyor. Yemin ediyorum eleman hayatının %30'unu yaşamış kendisinin %70 ömrü kalmış gelmiş %99 sağlığı olan pile üzülüyor. Sanki ömrünün sonu, al yenisini değiştir, zor bir şey de değil, bulunması kolay. Onu geçtim daha %1 azalmış sağlığı.
Ben telefonumdaki pil sağlığı kısmına hiç bakmam. En son 2 hafta önce telefon kaloriferin üzerinde kalmış bayağı ısınmıştı pil de hafif şişmişti o zaman bakmıştım onda da %62 gösteriyordu, bi ara değişirim diyip telefonu cebe atmıştım (ekran süresi 0-100 için 2.5 saat falan
)
Yani arkadaşlar takmayın kafaya bu işleri, sonuçta pil bu, piyasada bulması kolay, telefona takılması kolay, sanayi devrindeyiz yani 20 sene sonra bile aynı model pil hala üretilip satılabiliyor.
Rahat olun, seviliyorsunuz efendiler
Ben telefonumdaki pil sağlığı kısmına hiç bakmam. En son 2 hafta önce telefon kaloriferin üzerinde kalmış bayağı ısınmıştı pil de hafif şişmişti o zaman bakmıştım onda da %62 gösteriyordu, bi ara değişirim diyip telefonu cebe atmıştım (ekran süresi 0-100 için 2.5 saat falan
Yani arkadaşlar takmayın kafaya bu işleri, sonuçta pil bu, piyasada bulması kolay, telefona takılması kolay, sanayi devrindeyiz yani 20 sene sonra bile aynı model pil hala üretilip satılabiliyor.
Rahat olun, seviliyorsunuz efendiler