Makaleler
15
Yer
Rockport City
Bizim arkadaş telefon aldı ve her gün pil sağlığını kontrol ediyor, bu sabah %99 olmuş ''of kanka pilim ölüyor yaa'' demeye başladı. Eleman daha %99 ömründe pil için dizini dövüyor. Yemin ediyorum eleman hayatının %30'unu yaşamış kendisinin %70 ömrü kalmış gelmiş %99 sağlığı olan pile üzülüyor. Sanki ömrünün sonu, al yenisini değiştir, zor bir şey de değil, bulunması kolay. Onu geçtim daha %1 azalmış sağlığı.

Ben telefonumdaki pil sağlığı kısmına hiç bakmam. En son 2 hafta önce telefon kaloriferin üzerinde kalmış bayağı ısınmıştı pil de hafif şişmişti o zaman bakmıştım onda da %62 gösteriyordu, bi ara değişirim diyip telefonu cebe atmıştım (ekran süresi 0-100 için 2.5 saat falan :D)

Yani arkadaşlar takmayın kafaya bu işleri, sonuçta pil bu, piyasada bulması kolay, telefona takılması kolay, sanayi devrindeyiz yani 20 sene sonra bile aynı model pil hala üretilip satılabiliyor.

Rahat olun, seviliyorsunuz efendiler :D

Genellikle asgari ücretli çalışıp taksitle iPhone düz model alan kişidir. Telefona harcadığı kadar kılıf ve ekran korucuyu da harcar. Ortamda hava atmak için iPhone tercih eder ve Instagram'dan başka uygulama kullanmaz. En ufak telefonu düşürdüğünde kalbi yerinden çıkacak olur. Telefona harcadığı parayı orijinal şarj aletine harcamayı bilmez. Çakma aldığı şarjı kullanır, pili düştüğünde ağlar. Kablosuda durmadan ya kopar bozulur. Ve şarj aletini kimseyle paylaşmaz. Kamerası güzel diye çektiği 5600 fotoğraf ve videodan genellikle depolama alanı yetmez ve iCloud satın almayı beceremez. Duvar kâğıdında kendisinin iyi çıktığını sandığı bir fotoğrafını görme ihtimalimiz yüksektir. Kafede oturduğumuzda telefonun ekranı masaya bakacak şekilde koyarlar. Ve genellikle şarjları az olur. Sağ üstte pil durumunu gösteren ayarı açmak yerine sağ üstten kaydırarak bakarlar. Ve bu ayarı asla açmazlar. Ucuz olsun diye bayan telefonu diyebileceğimiz renklerden alırlar ve kılıfla kapatırlar.(çatlak dahil) kamere lens koruyucuda eksik etmezler. Bir şey olacak korkusundan her yerde telefonu şarj etmekten çekinirler. Motora bindiklerinde fermuarlı ceplerine koyup 2 kere fermuar kapalımı diye kontrol ederler.

Son düzenleme:
@THE KEROXEA, gereksiz. 😀

Genellikle asgari ücretli çalışıp taksitle iPhone düz model alan kişidir. Telefona harcadığı kadar kılıf ve ekran korucuyu da harcar. Ortamda hava atmak için iPhone tercih eder ve Instagram'dan başka uygulama kullanmaz. En ufak telefonu düşürdüğünde kalbi yerinden çıkacak olur. Telefona harcadığı parayı orijinal şarj aletine harcamayı bilmez. Çakma aldığı şarjı kullanır, pili düştüğünde ağlar. Kablosuda durmadan ya kopar bozulur. Ve şarj aletini kimseyle paylaşmaz. Kamerası güzel diye çektiği 5600 fotoğraf ve videodan genellikle depolama alanı yetmez ve iCloud satın almayı beceremez.

Daha haklı bir yorum gelmez herhalde.

Genellikle asgari ücretli çalışıp taksitle iPhone düz model alan kişidir. Telefona harcadığı kadar kılıf ve ekran korucuyu da harcar. Ortamda hava atmak için iPhone tercih eder ve Instagram'dan başka uygulama kullanmaz. En ufak telefonu düşürdüğünde kalbi yerinden çıkacak olur. Telefona harcadığı parayı orijinal şarj aletine harcamayı bilmez. Çakma aldığı şarjı kullanır, pili düştüğünde ağlar. Kablosuda durmadan ya kopar bozulur. Ve şarj aletini kimseyle paylaşmaz. Kamerası güzel diye çektiği 5600 fotoğraf ve videodan genellikle depolama alanı yetmez ve iCloud satın almayı beceremez.
Benim arkadaşı özetledin hocam. Altındaki Şahin'i yükselteceğine iPhone 17 alıyor :D

Büyüyünce geçer ya çok da önemli bir şey değil.
Bazılarında büyüyünce de geçmeyebiliyor hocam :)