Pilli mouse alınır mı?

TinerciYasin

Başarılı
Makaleler
1
Son düzenleme:
Sarj aletin ve sarjli pilin yoksa alma. Ben yillardir pilli mouse kullaniyorum ama zaten elimde 20 tane pil ve 3-4 sarj aleti var. Yoksa BIM pili bile kullansan yillik 250 TL pil parasi verirsin.

Teşekkürler, bataryalı mouse alma taraftarı pek değilim, bataryaların kalitesi belli değil performansı belli değil, en azından taktığın pili bilebiliyosun.

Arkadaşlar merhaba, çok beğendiğim ve fiyatı 1100 liradan 750'ye kupon ile düşen HyperX mouse var ama bu pilli, çok dert olur mu pil değiştirmek? Sizce şarjlıya göre daha mı iyi? Batarya performansının azalması falan.

Alınır.

750TL için iyi fiyat. Pilli olması biraz daha ağır olmasına neden oluyor batarya'ya göre ama biraz pil ömründen feragat ederek AA pilleri AAA pillere dönüştüren bi dönüştürücü ile ağırlığı 10gram kadar hafifletebiliyorsun. Onun dışında bataryalı farelerin de bataryaları değiştirilebiliyor zaten hem batarya dediğin telefondaki gibi ömrü kolay azalacak birşey değil en azından gaming mouse'larda.

Alınır.

750TL için iyi fiyat. Pilli olması biraz daha ağır olmasına neden oluyor batarya'ya göre ama biraz pil ömründen feragat ederek AA pilleri AAA pillere dönüştüren bi dönüştürücü ile ağırlığı 10gram kadar hafifletebiliyorsun. Onun dışında bataryalı farelerin de bataryaları değiştirilebiliyor zaten hem batarya dediğin telefondaki gibi ömrü kolay azalacak birşey değil en azından gaming mouse'larda.
Daha önce bataryalı bir mouse kullanmadığımdan öyle düşündüm hocam detaylı bilmiyorum tabi, 750 TL'ye piyasada kablosuz adam akıllı mouse yok zaten, peki pil kaç gün götürür bu mouse u ?.

Daha önce bataryalı bir mouse kullanmadığımdan öyle düşündüm hocam detaylı bilmiyorum tabi, 750 TL'ye piyasada kablosuz adam akıllı mouse yok zaten, peki pil kaç gün götürür bu mouse u ?.
Ürün zaten AAA ufak kalem pil ile çalışıyormuş. Açıklama kısmında da 100 saat kadar gittiği yazıyor.

Geri
Yukarı Alt