- Makaleler
- 14
(TeTeOS.Net olarak) aldığım bilgiere göre Technopat sitesinde TeTeOS.Net, PiluX, ekibim ve benim hakkında yanıltıcı bilgiler paylaşılmaktadır. Bunun kasıtlı yapıldığını düşünüyoruz. İtibar etmeyiniz.
Bizi en güvenilir olarak TeTeOS.Net, Techolay platformlarında takip edebilirsiniz.
Techolay, çıkarları uğruna etik dışı yanlış bilgilere müsaade edecek platformlara benzemez. PiluX hakkında en doğru bilgilere resmi kaynağı dışında en iyi Techolay'dan takip edebilirsiniz.
Geliştiricilerin önünü kesmek ve karalamak gibi kötü eylemlerde bulunmayan herkese teşekkür ederiz.

- TeTeOS.Net, PiluX çalışmalarına devam etmektedir. Ubuntu 26.04 ve Debian 14 sürümleri hedeflenmektedir.
(Paylaşılan yanıltıcı bilgi: İşletim sisteminin geliştirilmemesi, Ubuntu 18.04 tabanlı olması ve yapay zekâ kullanılması.)
(2019 yılından beri geliştirilen işletim sistemimizde yapay zekâ ile kod yazılmamaktadır. 2021 yılında da AI'siz çıkarabildiğimizin kanıtı olan bir prototip sürümü piyasaya sunmuştuk. Bu sürümü dileyenler için tekrar paylaşırız.)
- TeTeOS.Net, CMD üstünden Framework yazmayı bırakalı 3 seneden fazla oldu.
Windows üzerinde uygulamalar geliştirmek için yapmak istediğimiz ilk Net Framework üstünde çalışan ayrı bir Framework, ilk sürümlerinde CMD komutlarından yardım alıyordu. Bu, daha sonra değiştirilmiş olsa da T.Frame() projesinin artık gereksiz kalması nedeniyle zaten iptal edilmişti. Bizi hedef alan şahıs, bunları bilmesine rağmen 2026 yılında hâlen proje sürüyormuş gibi bile konuşmaktadır. Maalesef açık kaynak şeffaflığını kötüye kullanmaktadır.
- TeTeOS.Net, PiluX çalışmalarında yapay zekâ kullanmaz.
Sürekli olarak bizi hedef alan bir profil, yapay zekâ kullandığımıza dair asılsız bir bilgi yayınlamıştır. PiluX, 2019'dan beri kendi içerisindeki araçlarda asla yapay zekâ kullanmamıştır. Eğer olur da kullanmaya başlarsak da kendi politikalarımız gereğince "Koda hâkim olan, kodları tek tek inceleyen ve güvenlik testlerinden de geçirme, her kodun ne işe yaradığını bilmek" gibi geliştiricilerimiz arasında şartlarımız olacaktır.
- Hakkımızda doğru olmayan bilgileri giren kullanıcıları araştırdığınızda bunu kasıtlı olarak yapmış olabilecekleri ihtimallerini görebilirsiniz.
Bizi en güvenilir olarak TeTeOS.Net, Techolay platformlarında takip edebilirsiniz.
Techolay, çıkarları uğruna etik dışı yanlış bilgilere müsaade edecek platformlara benzemez. PiluX hakkında en doğru bilgilere resmi kaynağı dışında en iyi Techolay'dan takip edebilirsiniz.
Geliştiricilerin önünü kesmek ve karalamak gibi kötü eylemlerde bulunmayan herkese teşekkür ederiz.