Visal

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Ankara
Pink Floyd'dan ve The Wall albümünden özellikle bu şarkıyı sizlere de göstermek istedim. Tavsiyem, tüm albümü baştan sona sözlerini anlayarak dinlemeniz. Tüm albümü dinlemeseniz bile bu şarkı, bu şarkı bambaşka bir şarkı. Her dinlediğimde beni farklı bir moda sokuyor.

Albümde anlatılan Pink karakteri, kendisini Dünya'dan tamamen izole eden duvarını bitirdikten sonra, doğru kararı verip vermediğini sorguluyor.

Pink Floyd'dan ve The Wall albümünden özellikle bu şarkıyı sizlere de göstermek istedim. Tavsiyem, tüm albümü baştan sona sözlerini anlayarak dinlemeniz. Tüm albümü dinlemeseniz bile bu şarkı, bu şarkı bambaşka bir şarkı. Her dinlediğimde beni farklı bir moda sokuyor.

Albümde anlatılan Pink karakteri, kendisini Dünya'dan tamamen izole eden duvarını bitirdikten sonra, doğru kararı verip vermediğini sorguluyor.

The Wall ve Wish You Were Here albümlerinin gapless transition geçişleri müzik servislerinde Tidal ve Qobuz hariç sıkıntılı. Bu yüzden bu albümleri en doğru yoldan dinlemenin yolu Tidal veya Qobuz üzerinden albümü indirmek veya internet üzerinde kaliteli bir CD/SACD'nin dijital kopyasını indirmek olur.

The Wall: 446.23 MB file on MEGA
Wish You Were Here (2011 SACD): 244.5 MB file on MEGA
Comfortably Numb (Pulse Mix): 55.9 MB file on MEGA

Bu versiyon Pulse canlı albümündeki versiyonun stüdyo mix halidir. Kendim düzenledim. Aşağıdaki videonun Bandcamp üzerinden kayıpsız WAV formatını satın alarak yaptım. Kendi Youtube kanalıma da atmıştım ancak oradaki geçiş bir tık pürüzlü.

Benim yaptığım düzenleme

Andrey Korolev Cover