Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Arkadaşlar selamlar,

Jameson JS-60 hoparlörlerim vardı. Onların yerine Pioneer TS-A6978S hoparlörler taktım. Tizler iyi, ancak Jameson’a kıyasla bas hiç yok. Amfi taksam bu sorun düzelir mi?

Teyp: Pioneer DEH 2300UB

Çözüm
Amfi şart ancak amfisiz çaldırmak istiyorsanız eğer basit bir EQ ile 500Hz'e kadar olan kısmı kulağınıza göre ayarlayın.
Amfi şart ancak amfisiz çaldırmak istiyorsanız eğer basit bir EQ ile 500Hz'e kadar olan kısmı kulağınıza göre ayarlayın.
Teybiniz hoparlörler için yeterli gücü sağlamıyor. Bu yüzden amfi bağlamanız lazım.

+ - ters bağlanmış arkadaşlar, şaka gibi. Şu an sorunsuz sesi sonuna kadar açıyorum, bozulma bile yapmıyor.
Teybiniz hoparlörler için yeterli gücü sağlamıyor. Bu yüzden amfi bağlamanız lazım.

+ - ters bağlanmış arkadaşlar, şaka gibi. Şu an sorunsuz sesi sonuna kadar açıyorum, bozulma bile yapmıyor.

Çözüm
Son düzenleme:
Amfi tak yine de. Bende 5 takım Apocalypse var, 4 tane amfi zor kurtarıyor.
1754579859027.webp

Bu tarz bir şey alacağım. Şu anlık beni memnun ediyor; bunu ileride kapılara koyacağım zaman alacağım.

Amfi tak yine de. Bende 5 takım apocalypse var, 4 tane amfi zor kurtarıyor.

Senin elindeki malzeme ile adamın elindeki malzeme bir değil. Senin amacın yüksek ses vb. bir durum adamın amacı araç içerisinde kaliteli bir ses olması.

Amfili olması tabii ki de çok daha iyi ve verimli olacaktır ancak amfi olması şart değil, elindeki teyp büyyük oranda yeterli gelir. Sendeki gibi abartı cihazlar yok.

Eki Görüntüle 170966

Bu tarz bir şey alacağım. Şu anlık beni memnun ediyor; bunu ileride kapılara koyacağım zaman alacağım.

Güzel 80.4/100.4 bir amfi almayacaksan bu tip şeylere hiç gerek yok zaten elindeki teyp kanal başı peak 50W verebilen bir teyp, her türlü tatmin eder.

Attığın ürün nominal 2x20w güç veriyor, senin teybin zaten nominal 22w veriyor gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin elindeki malzeme ile adamın elindeki malzeme bir değil. Senin amacın yüksek ses vb. bir durum adamın amacı araç içerisinde kaliteli bir ses olması.

Amfili olması tabii ki de çok daha iyi ve verimli olacaktır ancak amfi olması şart değil, elindeki teyp büyyük oranda yeterli gelir. Sendeki gibi abartı cihazlar yok
Bunu biliyorum hocam zaten. Arabaya sonradan takılan hiçbir midrange veya coaxial amfi olmadan tam verim vermez. Bunu anlatmak istedim.

Amfili olması tabii ki de çok daha iyi ve verimli olacaktır ancak amfi olması şart değil, elindeki teyp büyyük oranda yeterli gelir. Sendeki gibi abartı cihazlar yok.

Güzel 80.4/100.4 bir amfi almayacaksan bu tip şeylere hiç gerek yok zaten elindeki teyp kanal başı peak 50W verebilen bir teyp, her türlü tatmin eder.
Bunu biliyorum hocam zaten. Arabaya sonradan takılan hiçbir midrange veya coaxial amfi olmadan tam verim vermez. Bunu anlatmak istedim.
İlk götürdüğümüz kişi Pioneer ile basslı müzik dinlenmez gibi saçma sapan şeyler söyledi. :D Orijinal kablosunu bağlamasını söylediğimizde gerek yok falan, sizin kablo daha iyi dedi. Hâlbuki bizim kabloda 2-3 tane ek olduğunu söylememize rağmen. Gelmiş, 'bir tane bass koyalım, yok tiz koyalım, 15-20 bine patlar, dinlemek istediğin o basslı müzikleri ancak öyle dinlersin' falan dedi. :D