Sanayide ses sistemi yapan insanların birçoğu önüne gelen adamı silkelemeye çalışıyor yapacak bir şey yok maalesef.
Subwoofeer olmadan maalesef basslar insanı doyurmuyor ancak bu demek değildir ki ovallerle basslı dinlenmez edilmez gayet dinleniyor. Kendi aracımda 1 takım mobass mbc69, 1 takım lanzar VX693, ön kapılarda JBL gto6508C'nin midleri bulunuyor. Ovaller 50.4 amfiye girik şekilde kullanıyorum gayet keyifli müzik dinletiyor. Ama bir gerçek var ki 20/25cm de olsa bir tane bass istiyor insan çünkü alt frekanslarda gereksiz uğultularla karşılaşıyorum.
Sanayideki esnaf olacak arkadaşlar ise dediğim gibi geleni silkeceği için nasıl olsa bilmiyor ne kadar kitlersem kar olarak bakıyor. Bugün 2.el'den temiz kabinli bir subwoofer bir tane de 60/80.4 amfiyi 5000₺ civarına alır ovalleri kanal 1/2'ye takar Subwoofer'i de 3/4 kanala köprü olarak takar gayet keyifle dinlersin.
Diyorsan ben spl sistem istiyorum cüzdanın ağzını da açarsın. Abimin aracında 2 takım pride diamond ve 1 takım Edge Pro mid, audiotec tweeter, ground Zero gznw 30spl subwoofer, ground Zero 4000.1 mono amfi, xetec ve forx 350.4 amfi, 3 akü, carrozeria teyp, dragster bilmemne kablolar cart curt dolu sistem var 100'e yakın para harcadı. Ben açıyorum şarkımı dinliyorum, o açıyor şarkıyı dinletiyor.