Detaylar
Kim cevapladı?Tavuk ürününü pişirmeden yemeyin, çok tehlikelidir. Ölüme kadar yolu var.
Şinitzel et ile yapılıyor diye biliyorum. Genellikle dana eti veya domuz eti kullanılır. Tavuklu şinitzelde var tabii ama bu tavuklu mu bilmiyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
Tavuk hocam. Bu ülkede domuz olsa satmazlar. En azından bimde.Şinitzel et ile yapılıyor diye biliyorum. Genellikle dana eti veya domuz eti kullanılır. Tavuklu şinitzelde var tabii ama bu tavuklu mu bilmiyorum.
Dana eti olabilir domuz değilse. Tavuklu hali de var.Tavuk hocam. Bu ülkede domuz olsa satmazlar. En azından bimde.
miraçov
Üstün
Bir şey olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavuk ürününü pişirmeden yemeyin, çok tehlikelidir. Ölüme kadar yolu var.
Bu son mesajım o zaman.
Pakette pişirilmiş, ısıl işlem görmüş gibi şeyler yazıyorsa göm gitsin, hiçbir şey olmaz. Zamanında yurtta ketıl buharıyla ısıtıp yiyorduk biz onları. Adamlar demiş zaten biz pişirdik diye.
Hem tavada 2-3 dakika çevirince zaten pişirmiş olmuyorsun söyleyeyim, tavuk öyle kolay pişer mi?![]()
Pakette pişirilmiş yazıyordu. Evet 3 dakikada pişmez olabilir öyle.
Uyuyan Sincap
Üstün
Dana eti olabilir domuz değilse. Tavuklu hali de var.
BİM ürünü hocam bu. Piliç diye geçiyor. Tavuğun çeşitli parçaları karışık. Resimden belli.
Bende yiyorum dana olsa bu kadar ucuza satmazlar. Ayrıca dilimle de anlarım.
Tamam bunu demedim ben, şinitzel genellikle etle yapılıyor fakat tavuk versiyonu da var.BİM ürünü hocam bu. Piliç diye geçiyor. Tavuğun çeşitli parçaları karışık. Resimden belli.
Bende yiyorum dana olsa bu kadar ucuza satmazlar. Ayrıca dilimle de anlarım.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-