Pişman olan kızla ne yapmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan palabey7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Kizlarla erkeklerin arkadasligi eninde sonunda bir zaman birbirlerine sevgili ayarlamalariyla veya sevgili olmalariyla sonuclanir. Aristo'nun dusuncesi de boyle. O yaslarda iliskilerinizde fazla ciddi olmayin uzulursunuz.

Konu sosyal medya hesabi kullanmasi degil ki. Sosyal medya hesabinda baska erkeklerle fingirdesmesi. Dupeduz alxatmak yani. NEyini savunuyorsunuz anlamadim. Sanki sosyal medya hesabindan kedi vidfeolari izliyordu konu sahibi hesbaini kapat dedi.

Konu sosyal medya hesabi kullanmasi degil ki. Sosyal medya hesabinda baska erkeklerle fingirdesmesi. Dupeduz alxatmak yani. NEyini savunuyorsunuz anlamadim. Sanki sosyal medya hesabindan kedi vidfeolari izliyordu konu sahibi hesbaini kapat dedi.

Snapchat kullanmıyorum ancak puanının yüksek olması şimdiye kadar insanlarla çok konuştuğunu kanıtlar, şu an yaptığını kanıtlamaz değil mi? Sıfırlanmıyor herhalde aylık puanlar.

Erkeklerle fingirdeştiğini görüyorsa direkt ayrılırdı, adamın kendi yazdığını ekledim cevap olarak.

Öncelikle gerçekten sevgiliyseniz, sevgilinizin imkanı olsa sizi aldatabileceğini düşünüyorsanız o halde neden sevgilisi oldunuz? Muhtemelen 1 milyonuncu sevgilisi olabilirsiniz, eğer gerçekten sizi seviyor olsaydı başka erkeklerle görüşmezdi bu kadar basit. Engeli atın geçin.

“Şüpheyle sadakat yan yana olmaz. Şüphen varsa, makası değiştireceksin.” Sadık biri gibi görünmüyor. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…