Alice Büşra Alçınar Yetkin İlk 1.000! Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 232 Makaleler 3 Beğeniler 1.519 Yer Mars 15 Ekim 2025 #1 Pixel 10 Pro Fold, Zack Nelson'nın yaptığı dayanıklılık testi sırasında patlamış. Video'da söylediği ise "bugüne kadar dayanıklılık testi yaptığım tüm telefonları bu şekilde test ettim ilk defa patlayan bu telefon oldu." Videonun tam halini buradan izleyebilirsiniz:
Pixel 10 Pro Fold, Zack Nelson'nın yaptığı dayanıklılık testi sırasında patlamış. Video'da söylediği ise "bugüne kadar dayanıklılık testi yaptığım tüm telefonları bu şekilde test ettim ilk defa patlayan bu telefon oldu." Videonun tam halini buradan izleyebilirsiniz:
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 15 Ekim 2025 #2 Tersine bükerek ne olmasini bekliyordu acaba?
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.691 15 Ekim 2025 #3 Pixel için sıkıntı. Her telefona neredeyse aynı testleri yaptı ve ilk patlayan bu oldu. ProfTech dedi: Tersine bükerek ne olmasini bekliyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung Honor gibi markalarada yaptı bir şey olmadı. Hatta ilk Z fold a yaptılar bir şey olmadı.
Pixel için sıkıntı. Her telefona neredeyse aynı testleri yaptı ve ilk patlayan bu oldu. ProfTech dedi: Tersine bükerek ne olmasini bekliyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung Honor gibi markalarada yaptı bir şey olmadı. Hatta ilk Z fold a yaptılar bir şey olmadı.
Glade Üstün Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 1.741 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 1.377 15 Ekim 2025 #4 Bataryalar çok hassas şeylerdir. Hayatını tehlikeye atmış adam gerçekten.
P ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.823 Çözümler 3 Beğeniler 1.616 15 Ekim 2025 #5 Aakons dedi: Pixel için sıkıntı. Her telefona neredeyse aynı testleri yaptı ve ilk patlayan bu oldu. Samsung Honor gibi markalarada yaptı bir şey olmadı. Hatta ilk Z fold a yaptılar bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bataryalari farkli yapidadir o yuzden olmustur. Bataryadaki en ufak delik buna sebep olur. Igne ucu kadar bile hava alsa bunu yasar dolu bataryada.
Aakons dedi: Pixel için sıkıntı. Her telefona neredeyse aynı testleri yaptı ve ilk patlayan bu oldu. Samsung Honor gibi markalarada yaptı bir şey olmadı. Hatta ilk Z fold a yaptılar bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Bataryalari farkli yapidadir o yuzden olmustur. Bataryadaki en ufak delik buna sebep olur. Igne ucu kadar bile hava alsa bunu yasar dolu bataryada.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 15 Ekim 2025 #6 ProfTech dedi: Tersine bükerek ne olmasini bekliyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung´un ilk katlanabilir telefonu bile testlerde tersine katlanamadı. Ona rağmen bu cihazın böyle kolayca bükülebilmesi Note 7 olayını çağrıştırdı bana.
ProfTech dedi: Tersine bükerek ne olmasini bekliyordu acaba? Genişletmek için tıkla... Samsung´un ilk katlanabilir telefonu bile testlerde tersine katlanamadı. Ona rağmen bu cihazın böyle kolayca bükülebilmesi Note 7 olayını çağrıştırdı bana.