Pixel 8a vs Galaxy S23 FE vs S22

S23 FE alabilirsin, bütçe artarsa S24 FE daha iyi olur, neden dersen ısınma ve pil şikayetleri vardı S23 FE modelinde. S24 FE ona nazaran iyi bu konularda.

Aynı zamanda S24 fenin işlemciside begeniyorum. Samsung S25 FE de bile bu islemciyle devam edip, daha cok S25 gibi premium hissiyet ve ince çerçeveler yapacagı hakkında soylentiler bile var.

Hocam parlaklığı çok fazla kullanmıyorsunuz herhalde. Ben geçen sene kullandım. Sürekli dışarıda kullandığım ve yoğun yük altında (harita, yüksek ayar oyun vs.) olduğu için bayağı sorun yaşattı bana.

Neredeyse her gun dısardayım ve oyunda oynuyorum sosyal medya vs. geziyorum ve eve donusumde yuzde 10 20 sarjı kalıyor genelde. Ama oyun olarak PUBG falan oynamıyorum yoksa ekran suresi garanti 3 saat azalıyor.

Arkadaşlar bütçem yükseldi 23000TL civarlarına çıkabilirim. İkinci el daha iyi bir telefon varsa söyleyebilirsiniz. Onun dışında şuanda S24FE düşünüyorum. İkinci el bulacağımı sanmıyorum ancak bulursam S24 alacağım.

İkinci el daha iyi olabilir hem daha ucuz hemde daha iyi seçenekler var. Aynı şekilde yenilenmiş de olur.

Sıfır S24 fe alman çok mantıklı. Hem S24 e göre daha iyi ekran süresi verir. İşlemcileri desen zaten neredeyse aynılar, fark hissetmezsin. Kamera olarak fark olabilir onun haricinde bariz bir fark göremiyorum. S24 fe tekrardan dediğim gibi daha mantıklı. Yenilenmiş telefonda önermem.

Yenilenmiş bende önermem ancak bütçe kısıtlı olunca mecburen.

S24 FE'ya da kacak Xiaomi Mi serisi (14t Pro gibi) 2.el S24'e gerek yok S24 FE S24'e yakın bir telefon zaten.

S22 kullandım, kışın soğuk havada bile yanıyordu. Google serisi telefonu satmak zor olur ve saf Android olduğu için farklı markalardaki değişik özellikler olmayabiliyor.

S23 FE parasını hak eden bir cihaz değil, S21 FE ya da S24 FE tavsiye ederim. Para vermişken uzun süre kullanmak ve güçlü yonga seti gibi özelliklerden dolayı S24 FE iyi bir fiyat performans telefonu.

S22 kullandım, kışın soğuk havada bile yanıyordu. Google serisi telefonu satmak zor olur ve saf Android olduğu için farklı markalardaki değişik özellikler olmayabiliyor.

Bende de S22 var oyun oynamadıkca ısınmadı ve kısın oyun oynasam bile ısınmadı. Sizin cihazda sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…