Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bu görselde bulunan pixel saat stili Samsung One UI 6.1 sürümü bulunan tablete nasıl uygulanır?
Eki Görüntüle 95527
Bu saat Pixel'e özgü. Ve pixel görünüme sahip Custom ROM'larda var. One UI'da en fazla kalın saat yapılabilir.
One UI 7 ile gelecek. Zaten @Heribert Yavuz'un kullandığı ROM da Android 15 ROM'u.
Doğru anladıysam görseldeki saat stilimi gelecek? Bak işte buna sevindim.
- Makaleler
- 9
Doğru anladıysam görseldeki saat stilimi gelecek? Bak işte buna sevindim.![]()
Sanmam bu şekilde olacağını. Buna benzeyen illa getirirler.
- Makaleler
- 7
Birebir aynısı gelir mi bilmiyorum. One UI 7 ile daha fazla özelleştirme gelecek, belki bu tarz şeyler koyabilirler.Doğru anladıysam görseldeki saat stilimi gelecek? Bak işte buna sevindim.![]()
İşte size iki öneri:Bu görselde bulunan Pixel saat stili Samsung One UI 6.1 sürümü bulunan tablete nasıl uygulanır?
Eki Görüntüle 95527
- Galaxy Store'dan temaları ve yazı tiplerini kontrol edin.
- Pixel cihazının saat yazı tipini öğrenin ardından ZFont gibi üçüncü parti bir uygulamayla .tff ve .otf uzantılı yazı tipini çevirerek apk olarak yükleyin ve ClockFace gibi bir uygulamayla saatinizi kişiselleştirin.
Vanilla Android benim gözümde bitik durumda OneUI ve HarmonyOS user interfaceleri daha hoş görünüyor. Yine de herkesin kişisel tercihi.
- Makaleler
- 9
ROM'u parçalayıp bakmam lazım.
Yerleşik olarak var çünkü.
@683, hocam oturdum baktım. Bu yazı tipi değil direk dinamik hareket eden bir obje.
Son düzenleme: