Bu videodaki gibi ROM yükleyin. ROM linki.
![]()
Download V12.5.3.0.RCRIDXM - Xiaomi Redmi 9C/PocoPhone C3 (Indo) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V12.5.3.0.RCRIDXM - Xiaomi Redmi 9C/PocoPhone C3 (Indo) - Global Stable - angelica_id in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
Download Redmi 9C (angelica) V12.0.23.0.QCRMIXM MIUI 12 Stable Full Rom | XiaomiROM.com
The Stable update V12.0.23.0.QCRMIXM has been officially released for Redmi 9C (codename is angelica). Before updating, please make sure you have …
Bunu indiriyorum şu an.
@kullanıcı311 birinde Fastboot birinde recovery ROM var Fastboot olanı indiriyorum. 4 GB.
Download Redmi 9C (angelica) V12.0.23.0.QCRMIXM MIUI 12 Stable Full Rom | XiaomiROM.com
The Stable update V12.0.23.0.QCRMIXM has been officially released for Redmi 9C (codename is angelica). Before updating, please make sure you have …xiaomirom.com
Bunu indiriyorum şu an.
@kullanıcı311 birinde Fastboot birinde recovery ROM var Fastboot olanı indiriyorum. 4 GB.
Bu dosya yok bilgisayarda.
ROM'ları kurup kurup bozarım artık teşekkürler.
@kullanıcı311 hocam en başa döndük tekrar PixelExperience kurmak istiyorum ama Wi-Fi ve Bluetooth çalışmıyor.
LineageOS kurdum ondan sonra onda da çalışmadı aynı şekilde.
Son düzenleyen: Moderatör: