Download firmware, ROM V12.5.3.0.RCRIDXM - Xiaomi Redmi 9C/PocoPhone C3 (Indo) - Global Stable - angelica_id in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi download
Hocam alın o dosyayı sonra telefona atın, custom ROM kurduktan sonra TWRP veya Orange Fox'a girip o imaja tıklayın, seçeneklerden boot image gibi bir şey olmalı, onu seçin ve flashlayın.
Custom ROM'da sorununuzu çözecektir orjinal boot imajını flashlamak. Ben öyle çözdüm. Eğer Wi-Fi yine olmazsa ben size bir tane imaj atacağım, onu boot imajı olarak flashlayın lütfen.
Hocam alın o dosyayı sonra telefona atın, custom ROM kurduktan sonra TWRP veya Orange Fox'a girip o imaja tıklayın, seçeneklerden boot image gibi bir şey olmalı, onu seçin ve flashlayın.
Custom ROM'da sorununuzu çözecektir orjinal boot imajını flashlamak. Ben öyle çözdüm. Eğer Wi-Fi yine olmazsa ben size bir tane imaj atacağım, onu boot imajı olarak flashlayın lütfen.
Hocam alın o dosyayı sonra telefona atın, Custom ROM kurduktan sonra TWRP veya OrangeFox'a girip o imaja tıklayın, seçeneklerden boot image gibi bir şey olmalı, onu seçin ve flashlayın.
Custom ROM'da sorununuzu çözecektir orijinal boot imajını flashlamak. Ben öyle çözdüm. Eğer Wi-Fi yine olmazsa ben size bir tane imaj atacağım, onu boot imajı olarak flashlayın lütfen.