Ben bir piyano kursu yerini aradım. Aylık 3000-4000 TL civarı fiyat söyledi, normal karşıladım ama bana dediği şey 4 dersmiş. İlk başta "Hafta da mı?" diye düşündüm ama 1 ayda 4 dersmiş. Ben anlam veremiyorum, piyano sürekli pratik yaparak öğrenilebilen bir şey değil mi? Nasıl ortalama 30 günde 4 kere birkaç saat giderek öğrenilebilir? Bir yeri daha aradım ama sanırım ona benzer bir şeyler söyledi. Acaba yerden yere değişiyor mu? Yoksa gerçekten de gün sayıları böyle mi? Daha önce böyle yerlere gidenler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir piyano kursu yerini aradım. Aylık 3000-4000 TL civarı fiyat söyledi, normal karşıladım ama bana dediği şey 4 dersmiş. İlk başta "Hafta da mı?" diye düşündüm ama 1 ayda 4 dersmiş. Ben anlam veremiyorum, piyano sürekli pratik yaparak öğrenilebilen bir şey değil mi? Nasıl ortalama 30 günde 4 kere birkaç saat giderek öğrenilebilir? Bir yeri daha aradım ama sanırım ona benzer bir şeyler söyledi. Acaba yerden yere değişiyor mu? Yoksa gerçekten de gün sayıları böyle mi? Daha önce böyle yerlere gidenler cevaplarsa sevinirim.
Fiyatlar normal mi bilmiyorum ama dediğiniz gibi piyano çaldıkça gelişen bir şeydir. Haftada 1 ders bence yeterli gerçi hangi amaçla kursa gittiğinize göre değişir. Derste size sonraki derse kadar yapmanız gereken ödevler ve etütler verilir. Siz de bunları evde tekrar edip, mantığını anlayıp bir sonraki derse hazırlık yaparsınız. Derste ödevlerinizin ne kadarını yapabildiğiniz kontrol edilir ve sonraki ders için gerekli ödevler verilir. Piyano dersi almadım ancak hocanız size ne kadar gösterse de öğrenmek için tecrübe ve zaman gerekiyor.