Deniz744 27

Başarılı
Öyle kalpli pembe sarı post it falan istemiyorum, üstüne kendim yazı yazabileceğim piyanonun üstüne yapıştırabileceğim bir şey arıyorum, notaları yazacağım fakat eski düzende, o yüzden hazır yazılmışlardan almıyorum.
Çok pahalı da olmazsa iyi olur, 1800'lük bir şey var fakat benim için çok. Piyanom 61 tuşlu, her tuşuna yapıştıracağım üstler dahil.

Benim gibi post-it arayan varsa bunu aldım gayet iyi.
Notaları siyah dışı bir kalemle yazarsanız görünüyor, boyutu fena değil.

Son düzenleme:
Öyle kalpli pembe sarı post it falan istemiyorum, üstüne kendim yazı yazabileceğim piyanonun üstüne yapıştırabileceğim bir şey arıyorum, notaları yazacağım fakat eski düzende, o yüzden hazır yazılmışlardan almıyorum.
Çok pahalı da olmazsa iyi olur, 1800'lük bir şey var fakat benim için çok. Piyanom 61 tuşlu, her tuşuna yapıştıracağım üstler dahil.

• 61 tuşlu piyanonuz için her tuşa uyum sağlayacak şekilde notlar yazabileceğiniz, yapıştırılabilir not kağıtları arıyorsunuz.
  • Belirttiğiniz gibi kalpli, renkli veya hazır yazılmış notlar istemiyorsanız, düz siyah veya beyaz yapışkanlı not kağıtları tercih edebilirsiniz.
  • Piyano tuşlarının üstüne yapıştırmak için uygun boyutlarda not kağıtları seçmeye özen gösterin; bu, notların yüzeyinden düşmemesi için önemlidir.
  • Opak (şeffaf olmayan) ve düzgün bir yüzeye sahip not kağıtları seçerseniz, üstlerine not yazmak daha kolay olacaktır.
  • Notlarınızı yazmak için beyaz veya açık renk bir kalem kullanarak görünürlüklerini artırabilirsiniz.
  • Fiyatta tasarruf etmek için yerel kırtasiyeleri veya online platformları kontrol edebilir, indirimli veya toptan satış seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, benimle iletişime geçebilirsiniz.