Pizzalazza firmasının rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GodOfWar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 204
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bugün sizlerle beraber firma tarafından yaşamış olduğum olumsuzlukları paylaşmak isterim. Muhtemelen bu sorundan dolayı siz de sipariş vermek istemeyeceksiniz. Ekranda görmüş olduğunuz 1X Ruffles Özel Menü ve Ekstra Soğan halkası söyledim.

Normalde firmadan Joker geldi, jokeri kullanmak istedim. İlgili firma siparişi kuryeye teslim etti, gönderdi. Fakat gelen kurye de sadece 1 tane kola ve 4 adet sos gönderdi. Kuryeye dedim ki "Benim siparişim bu değildi" dedim.

Şimdi gelelim işin komik kısmına. Kurye bana diyor ki "Sadece kola ve sos siparişi verdiniz." Faturayı gösterdim, kurye bana dalga geçer gibi "Aa pizza da mı vardı?" dedi; firma bana pizza yok, sadece kola ve soslar var demişti. Yani ben durduk yere neden kola ve sos siparişi vereyim, kardeşim değil mi? "Sen olsan bu siparişi alır mısın?" dedim.

Yemeksepeti'ne bu sorunu detaylı anlattığımda direkt olarak tutarı iade edebileceğini söyledi.

Firmayla iletişime geçip sorunu çözmediler bile. Şubeye ulaştım, ilgili firma ile belki yarım saat telefon ile konuştum; ürünü göndereceklerine beni şubeye davet ettiler. Şubeye davet etmeleri sebebi telafisi için. Şube bana uzak, "Dedim uğraştırmayın ya, dedim gönderin ya göndermeyin. Haklısınız dediklerinden başka bir şey bilmiyorlar. Parayı almasını biliyorlar, ama Allah'tan iade yaptılar; iade yapmasalardı daha çok uğraşırdım herhalde.

Sizin başınıza böyle bir olay geldi mi? Siz ne yaptınız?

Son düzenleme:
Dua et iade etmişler, ülke topyekün vasatlık furyasında kavruluyor. Her iş alanında böyle devleti-özeli fark etmeksizin.

Kurye pizzayı yemiş gibi . Geçmiş olsun bana da benzeri oldu en azından 100 liraydı.

Kurye gömmüş olmasın sorusu aklıma geldi ilk ama değilmiş. İnanılmaz rezil bir ülke olduk. 8'li soğan halkası 100 tl ne ya

Kurye pizzayı yemiş gibi . Geçmiş olsun bana da benzeri oldu en azından 100 liraydı.

Recep ivediğin bir sahnesi geldi aklıma "bunun promasyonunu ben yedim" diyordu. Aynı o misal.

Kurye gömmüş olmasın sorusu aklıma geldi ilk ama değilmiş. İnanılmaz rezil bir ülke olduk. 8'li soğan halkası 100 TL ne ya

Öyle bir şey olduysa normalde kolay kolay Beddua etmem ama boğazında kalsın nediyim.

Adam promosyonunu yemiş senin hakkın olanında değişen bir şey yok ki.

Benim basima oyle bir olay gelmisti ki akil mantik kari degil. Hamburger soylemistim o siralar cok severdim. Gelen hamburgerin paketi köpükten yapilma bunu aklından sıkıntılı arkadaslar zımbayla kapatmaya calismislarlar 5-6 tane zimba vurmuslar. Tam isiracam baktim hamburgerin uzerinde sari renkli bir cisim var, zımba hamburgerin ustlerine dusmus sicaktan kopugu eritip. Yesem suanda hayatta olmayabilirdim. O gunden sonra bir daha yemek soylemedim oradan yoruma yazdim ve yazdigim yorumu kaldirdilar.

Ikinci yasadigim ilginc olay ise siparislerim hep 45 dakika suruyordu gelmesi bir gün tam bir bucuk saat boyunca gelmedi aradim iptal edin dedim. Iptal edemiyoruz dedi yemeksepeti 1.5 saat gecmis olmasina ragmen hemde. Neyseki nakit odemeyle alirim hep online siparisleri cunku basima bir kere bir sacmalik geldiydi yine boyle 2 saat surmustu gelmesi. Neyse iste kurye aradi abi geldim dedi dedim almayacam ben bu yemegi geri goturun. Inat ettim almadim telefonlarinida acmadim. Bu olaydan sonra siparis verdigimde hep 25 dakika sonra gelmeye baslamisti şaka gibi. Ben onlara yavas gelin saglam gelin diyordum hep bundan dolayi beni en son plana atiyorlardi anlasilan. Bizim millete iyilikte yaramiyor.

Daha az önce sipariş verdim kuponla oldu mu şimdi bu .

Vallahi bende kuponla sipariş verdim. Dikkat edin pizzanızı yemesinler.

Sizinki daha berbatmış. Benim başıma gelmedi ama gelseydi muhtemelen ortalık bir güzel ayağa kalkardı üstüne üstün bir de Show Haber'e çıkardım.

Bu millete iyilik yaramıyor, 1 ay önce dürüm sipariş etmiştim x firmasından neyse sipariş notuna düştüm dedim ki kuryeye söyleyin yavaş gelsin tek parça gelsin canından önemli değil dedim. Kurye beni aradı çıkacağım geleceğim diye yine söyledim ona dedim yavaş gel tek parça gel diye.

1 saat sonra geldi. . Benim evden çıkıp oraya yürümem yaklaşık 15 dakika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…