Malum şahıs doğunay ayız. (ismi bilerek öyle yazdım belki bir şey olur diye.)
Türklerden para kazanıp Kürtler ile Almanya'ya gidip PKK destek yürüyüşü yapan bir şahıs. Ayrıca hem AKP'yi hem de CHP'den prim kasıp ünlendi.
İnsanoğlu nankördür diye boşuna demiyorum. Bu ülkenin ekmeğini yiyip nankörlük edip sarı torba olmayı kafaya koymuş kişiler size sesleniyorum: Bu vatan hepimize yeter nankörlük etmeyin. Daha fazla Türk bayrağını öpün ve bu vatan için ne hayırlıysa onu yapın ülkeye katkı sağlayın. Ayrıca Kürt kardeşlerimizin de bu nankörler yüzünden ırkları kirleniyor. Bu vatan hepimize yeter değerli dostlar. Türkiye, Amerika gibi cani değil, sessiz sakin efendi ve merhametli ülkedir!
Ben nankörleri hiç takip etmem hele ki ülkemize laf söylüyorsa uzaklasın kaçın o adamdan üzüm üzüme baka baka kararır diye bir laf cuk diye oturur bu gibilere prim asla vermeyin.
Yediği kaba tükürmüş ihanet etmiş hocam işte kansız şerefsiz haysiyetsiz. Vatan'ı olmayan bunun gibi havlayan nankörlük eden dolu Allah kahretsin bunun gibileri vatansız şerefsizler.
Tipinden, konuşmasından ve çektiği videolardan anlaşılıyor zekâ seviyesi. Neden bu kadar şaşırdınız bilmiyorum, eski videolarına baktığınızda zaten oldukça "demokratik" birisi olduğunu görebilirsiniz.
Parayı alıp kaçıyor bir de böyle terbiyesizlik yapıyor. Rezil birisi işte. Adı falan önemsiz. Umarım yediği bir şey boğazına takılır ve aldığı paraları harcayamadan ölür.