2254

Üstün
Makaleler
7
  • Özel olarak geliştirilmiş beş katmanlı organik ışık yayan yapı, enerjiyi dağıtarak verimliliği, kullanım ömrünü ve parlaklığı önemli ölçüde artırır.
  • Sektörde tek olan 27 inç 160 PPI kendinden ışık yayan ekran da dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü ürünler için temel bir teknoloji.
  • Şu anda DisplayHDR™ True Black 500 sertifikasına sahip tek 31,5 inç UHD monitör, QD-OLED Penta Tandem panel üzerine kuruludur.
  • Bu yıl her boyut kategorisindeki amiral gemisi modellerinde kullanıma sunulacak… “QD'nin üstün değerini gösteren en son teknoloji”

Screenshot_20260214_155411_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Umarım ortam ışığında siyahların renk değiştirmesi sorununu çözerler. Tek eksiği bu bence QD OLED'lerin.
Yeni kaplama çıktı, sorunu tam olarak çözmese de azaltıyor.

Soldaki eski PG32UCDM, sağdaki yeni kaplamaya sahip PG32UCDM Gen 3
Screenshot_20260211_120640_app_revanced_android_youtube_MainActivity.webp

Yeni Gen 3 versiyon Trueblack500 sertifikasına, yeni kaplamaya ve yeni Tandem panele sahip. 4k 27'' modeller de Tandem panel kullanıyordu ancak yeni kaplama yoktu ve parlaklık daha düşüktü. Gen 5 Ultrawide ile ayrıca üçgen piksel dizilimini dikey RGB şerit piksel düzeniyle değiştirdiler. Ayrıca Gen 5 Ultrawide modeller 1300nit tepe parlaklığa çıkabiliyor. Bu PG32UCDM gen 3 modelinde kullanılan panel de olmayan bir özellik. 4k modeller hala 1000nit ile sınırlı.

Yeni kaplama çıktı, sorunu tam olarak çözmese de azaltıyor.

Soldaki eski PG32UCDM, sağdaki yeni kaplamaya sahip PG32UCDM Gen 3
Eki Görüntüle 227083

Yeni Gen 3 versiyon Trueblack500 sertifikasına, yeni kaplamaya ve yeni Tandem panele sahip. 4k 27'' modeller de Tandem panel kullanıyordu ancak yeni kaplama yoktu ve parlaklık daha düşüktü. Gen 5 Ultrawide ile ayrıca üçgen piksel dizilimini dikey RGB şerit piksel düzeniyle değiştirdiler. Ayrıca Gen 5 Ultrawide modeller 1300nit tepe parlaklığa çıkabiliyor. Bu PG32UCDM gen 3 modelinde kullanılan panel de olmayan bir özellik. 4k modeller hala 1000nit ile sınırlı.
Yarın akşam ASUS 32" ROG STRIX XG32UCDS bu modeli almayı düşünüyordum. Güvenilir satıcılarda stoklarda bulabildiğim 32" boyutundaki tek ASUS marka OLED monitör.

Nesil olaylarını pek bilmiyorum. Bu monitörü şimdi almak hata olur mu? Ne tavsiye edersiniz?

Yarın akşam ASUS 32" ROG STRIX XG32UCDS bu modeli almayı düşünüyordum. Güvenilir satıcılarda stoklarda bulabildiğim 32" boyutundaki tek ASUS marka OLED monitör.

Nesil olaylarını pek bilmiyorum. Bu monitörü şimdi almak hata olur mu? Ne tavsiye edersiniz?
Xg32ucds gen 3 kullanıyor.