Komikmiş, bir daha olmasın. Bir daha olursa ailen kafanı kapının önünde bulur. Asıl komik olan Yayıncılar Birliği bunu nasıl kabul etmiş.
Seçimler yok rahatlar tabii hele cumhurbaşkanlığı seçimi olsun Allah sen tut AKP'yi tutabilirsen. Şimdi sen AKP'ye oy vermiyor musun? Direk seni PKK'li olarak suçlarlar. Şimdi göze batmıyorsun çünkü seçim yok şu an.

Öncelikle yazım kurallarına uyun ne diyorsunuz anlaşılmıyor. İkinci olarak ironi yapıyorum.
Ne yapayım kardeşim çocuğa anlatır gibi mi anlatayım sana? Diyorum ki bu soru Bi'de MSÜ'de mi çıkıyormuş? İroni'ye pek benzetemedim yazınızı Ironiyse'de gene yazdığım şey aynı. AKP seçimlerde PKK'yi öne sürüyor ya. AKP'ye oy vermezsen seni teröristlikle filan suçluyorlar ya hani bu yayınevine seçim olmadığı için demek ki AKP'nin gözüne görünmedi. Görünseydi direk işlemi başlatırlardı demek ki seçim olmadığı için henüz daha işlem başlatmamışlar.

Son düzenleme:
Seçimler yok rahatlar tabii hele cumhurbaşkanlığı seçimi olsun Allah sen tut AKP'yi tutabilirsen. Şimdi sen AKP'ye oy vermiyor musun? Direk seni PKK'li olarak suçlarlar. Şimdi göze batmıyorsun çünkü seçim yok şu an.

Ne yapayım kardeşim çocuğa anlatır gibi mi anlatayım sana? Diyorum ki bu soru Bi'de MSÜ'de mi çıkıyormuş? İroni'ye pek benzetemedim yazınızı Ironiyse'de gene yazdığım şey aynı. AKP seçimlerde PKK'yi öne sürüyor ya. AKP'ye oy vermezsen seni teröristlikle filan suçluyorlar ya hani bu yayınevine seçim olmadığı için demek ki AKP'nin gözüne görünmedi. Görünseydi direk işlemi başlatırlardı demek ki seçim olmadığı için henüz daha işlem başlatmamışlar.
Hala eğitimsiz primatlar gibi kesme işareti kullanmayı bilmiyorsunuz mesela.

Soruyu doğru yapanı eliyorlar MSÜ'de güzel eleyici soru işte :D.

:D arkadaşıma kudüsün nerenin başkentidir diye soru gelmişti mülakatta.

AKP seçimlerde PKK'yi öne atıp oy vermeyenleri pkklısın terörist'sin diye milleti damgalasınlar bir de MSÜ'de mi çıkıyormuş soru olarak ben şok.

MSÜ'de değil mülakatlarında soruyorlar bu tarz soruları arkadaşıma PKK kurulma tarihini falan sormuşlardı cevabı bilemeyince aferin demişlerdi :D