Merhaba,
2 gündür problemime çözüm aramaya çalışıyorum. İnternette çok kaynak bulamadım, fakat oyuna girdiğim zaman "the application has encountered an unexpected error" diyor ve sistemimde .dmp dosyası oluşturuyor. En son ki .dmp dosyasını buraya bırakıyorum:
https://drive.google.com/file/d/1XA-Is_SOy3iyxnkwtGVnOhKgQ0NYbr_k/view?usp=sharing
Şu ana kadar denediğim çözümler:
- EA App'i yönetici olarak çalıştırmak.
- Sertifikaları tekrardan yüklemek.
- Oyunun dosyalarını doğrulamak.
- EA Anticheat'i manuel bir şekilde kurmak.
Hiçbiri işe yaramadı.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Basit ama etkili bir çözüm olabilir.
- Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin: En son sürücüleri yüklemek, oyun uyumsuzluklarını giderebilir.
- NVIDIA veya AMD'nin resmi web sitesinden ekran kartınızı seçerek en güncel sürücüyü indirin ve kurun.
- Oyun dosyalarını yöneticilik ile çalıştırmayı deneyin:
- Oyunun yüklü olduğu dizine gidin.
- Oyunun kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
- Antivirüs yazılımınızı kontrol edin: Antivirüs veya güvenlik duvarı oyun dosyalarını engelliyor olabilir.
- Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunu tekrar başlatın.
- Windows Update’i kontrol edin: Windows’un güncel olup olmadığını kontrol edin; güncellemeleri yükleyin.
- .dmp dosyasını inceleyin: Döküm dosyasındaki hatalar oyunun hangi dosyaları nedeniyle çökme yaşadığını gösterebilir.
- Bu konuda daha fazla bilgiye ihtiyacım var, eğer mümkünse dosyayı inceleyen bir uzmanla iletişim kurun.
- Oyun ayarlarını sıfırlayın: Oyun ayar dosyaları bozulmuş olabilir. Oyun ayarlarının bulunduğu klasörü silmeyi veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz (bu, genellikle belgeler veya kullanıcı dosyaları içinde bulunur).
- Son çare olarak oyunu yeniden yükleyin: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
Bu adımlardan bir veya birkaçı sorununuzu çözebilir. Sorununuz devam ederse ek bilgi sağlayabilirsiniz.