akif42 10

Üstün
Oyun yakın zaman içinde PC'ye çıkış yapacak. Bu oyunu hatırlayan hatırlar bence zamanında PS3, Xbox 360 için çıkarıp başka ellememişlerdi. Şimdi millattan önceki oyunu PC'ye cıkırıyorlar :D

1753980511213.webp

1753980542694.webp

Hadi bakalım umarım iyi bir oyun olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun zaten PC'de de oynanmıyor muydu? Galiba platformlara çıkarıyorlar. Çünkü ben bu oyunu ilk PC'de oynamıştım yıllar önce.

Nostaljik amaçlı oynamak isteyenler olursa diye çıkartıyorlardır. Nostaljik amaçlı oyun oynamak isteyenlerin de parasına göz dikmişler. :D

İlk duyduğumda bir devam oyunu sanmıştım, Plants vs. Zombies başlığını görünce direkt yeni bir oyun olduğunu varsaydım çünkü yıllardır PC tarafına bu seriden yeni bir şeyler gelmiyor. Plants vs. Zombies 2 sadece mobil tarafında var ve mikro ödemelerle çok rahatsız edici bir durumda.

Çok isterdim PC için gerçek, başlayıp ve biten, bitirmek için de oyunu satın almak dışında ödeme yapmamızın gerekmediği bir Plants vs Zombies devam oyunu (ilk oyun gibi yani.) Yapıp uygun fiyattan sunsan şu remastereddan çok daha fazla satar. Ama EA maalesef yanlış kararlar alma konusunda bir usta, koca şirketin bir tarafında yanlış kararlar alma ofisi falan var bence, 3-4 kişi toplanıp "bu sefer nasıl saçma sapan bir karar alalım abi" diye kafa patlatıyorlar tüm gün.

"Bir şirket nasıl yönetilmez, yönetilmemelidir" adı altında kitap yapıp okunacak bir şirket EA. Sektörde EA gibi bir rezillik varken insanların hala daha ben bir fikir attığımda "sen koca şirketten daha mı iyi bileceksin" diye savunmaya geçmesi öyle böyle koparmıyor. Evet abi, ben de, sen de EA'den daha iyi bilebilirsin bir şeyleri çok rahatlıkla o kadar salak bu adamlar.