Bi benzerinden var, rush marka. Uc senedir hala sapasaglam.

Acikcasi 100lira kaybetsem 2 saatten fazla dusunmem. Bence bedava.
Benzer bir kolu 2009-2010 50 ₺(galiba iki kol tanesi 25 ₺'ydi) gibi almıştım. Halen sağlam durur. PES11 oynuyorduk kuzenimle. Rekabetçi içermeyen ve hırs yapmayacağınız bir oyun için alıyorsanız iş görür. Ama düzenli kullanılacaksa tilt eder. Bir de bu gamepadler emülatör üzerinden PS1 oyunlarında iyi oluyor.

Görüntüsü ve markası bağlantıdaki ile aynıydı. Bunların da üretime göre kodları var. Her ne kadar satıcılar belirtmese de parçaları falan gelişiyor. Ama işin sonunda hepsi fason üretim ve yurt dışında 1-2 € gibi fiyatlara satılıyor. Ülkemizde bile aşırı kâr ekleyip satıyorlar.

Yabancı bir içerik üreticisinde izlemiştim. Bulabilsem atacaktım. Bunların da dandik ürünleri deneyen içerik üreticileri var. Bizde de olsa keşke şu ürünleri dava yer miyim diye düşünmeden içerik üretebilecek birileri.

Son düzenleme:
Birkaç yıl önce 150 TL gibi bir fiyata almıştım. Yıllardır kullandım. Geçen kardeşim sol joystickini kırdı. Ama sağlam koldur. Need for Speed, eFootball, FIFA gibi oyunlarda üzmedi. Ekstra olarak bu kolda titreşim özelliği de var. Bu özellikle çok iyi bir oyun deneyimi sağlıyor. Gayet iyi bir kol yani. Çok fazla paranız yoksa, kol lazımsa alın.