TRqwanX1923

Üyecik
Telefonu sıfırladıktan sonra Play Store kendi kendine uygulama indiriyor. Otomatik güncellemeleri kapattım yine indiriyor. Virüs taraması falan demeyin çünkü telefonu sıfırladıktan sonra oluyor.

Çin kökenli telefonlarda Google Play dışında marketler bulunuyor onlar genellikle otomatik olarak indiriyor. O tipte bir cihaz kullanıyarsanız 3. taraf bu tip market uygulamalarını devre dışı bırakın veya silinebiliyor ise silin.

Bu yanıtta buram buram bir telefon bozulunca "Çin malı alırsan böyle olur" mantalitesi kokuyor...

E öyle zaten bir şeyi çok ucuza alıyorsan orada ürün sen olursun bir güncelleme getirir sözde yenilik adı altında isterse anlaştığı uygulamayı telefonlara yükletir ya da istediği zorunlu uygulamanın içerisine reklam koyar ola ki bizim ülkemizdeki çoğu Çin malı cihaz kaçak veya yurt dışı normale göre de güven az.

Ucuz Çinli telefonların çoğunda reklam var ve bu kendi kendine inen uygulama sorunu var. Çin malı amiral telefonlarda durum nasıldır onu bilemiyorum. Parası yeten de Samsung, iPhone alıyordur diye düşünüyorum aynı fiyatta.

Telefonu sıfırladıktan sonra Play Store kendi kendine uygulama indiriyor. Otomatik güncellemeleri kapattım yine indiriyor. Virüs taraması falan demeyin çünkü telefonu sıfırladıktan sonra oluyor.
Google hesabınız bir yerde bu düşük ihtimalle. Yada telefondaki bloatware bu daha yüksek ihtimal. Telefonunuz nedir?