Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Galaxy J2'yi sıfırladım. Normalde önce eski sürüm Play Store ile gelirdi ve sonra güncellenirdi ama şu an Play Store güncellenmiyor. Girince de sunucu hatası veriyor. Çözümü nedir? Sorunu nedir? WhatsApp yüklemeliyim.

Sürüm 5.1.1 Lollipop.

Çözüm

Bu siteden direkt olarak telefona indirdim dosayı ve kurdum. Şu anlık sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler!

İnternete WİFİ ile bağlanmayı deneyin ardından Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin. Play Store ayarlarına girip güncellemeleri kaldırın seçeneğini seçin, ardından verileri temizleyin ve cihazı yeniden başlatın.

Hepsini denedim ancak olmadı.
Galaxy J2'yi sıfırladım. Normalde önce eski sürüm Play Store ile gelirdi ve sonra güncellenirdi ama şu an Play Store güncellenmiyor. Girince de sunucu hatası veriyor. Çözümü nedir? Sorunu nedir? WhatsApp yüklemeliyim.

Sürüm 5.1.1 Lollipop.
Uygulamayı durmaya zorla yapıp ön belleği temizledikten sonra girmeyi deneyin, belki güncelleme yapar. Olmaz ise "Google Play Hizmetleri" uygulamasına deneyebilirsiniz.

Galaxy j2'yi sıfırladım. Normalde önce eski sürüm Play Store ile gelirdi ve sonra güncellenirdi ama şu an Play Store güncellenmiyor. Girince de sunucu hatası veriyor. Çözümü nedir? Sorunu nedir? WhatsApp yüklemeliyim.

Sürüm 5.1.1 lollipop.

Bir bilgisayar varsa direk APK'yı indirip kurun.

İnternete WİFİ ile bağlanmayı deneyin ardından Play Store önbelleğini ve verilerini temizleyin. Play Store ayarlarına girip güncellemeleri kaldırın seçeneğini seçin, ardından verileri temizleyin ve cihazı yeniden başlatın.

Bu siteden direkt olarak telefona indirdim dosayı ve kurdum. Şu anlık sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler!

Hepsini denedim ancak olmadı.

Çözüm