Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Merhaba, bilgisayardaki Android emülatörde Google hesabımla oturum açınca cihaz Play Store'da gözükmeye başladı. Google hesabımdan oturumlarını kapatsam da hâlâ gözüküyorlar.

Screenshot_2024-12-15-21-06-26-54_b5a5c5cb02ca09c784c5d88160e2ec24.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Google hesabınızı yönetin, güvenlik sekmesini üstten açın. Aşağı kaydırın ve cihazlarınız kısmına gelince aşağıda cihazları yönetin seçin. Oradan kapatmak istediğiniz cihazı seçip oturumu kapatın.

Ben geçenlerde emülatör kullanmıştım. Onu şu an kapatmayı denedim ama oturumu kapat yazısına basınca algılamıyor. Hesap kaynaklı veya Google hizmetlerinde bir sorun olur. Benzer şeyi yaşarsanız büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorundur.

Gerçi mesajın sonunda belirtmişsiniz. Büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorun var. Google bu aralar benzer sorunlar çok yaşanıyor. Mesela playgames sürekli güncellemesi gözüküyordu. Geçen hafta çözdüler. Daha önceden YT'da benzer bir sorun vardı.

Bunu denedim zaten ayrıca şifremi değiştirip tüm cihazlarımdan çıkış yaptım hâlâ gözüküyor.

Ayarlardan Play Store'un önbelleğini ve verisini temizleyince düzeldi teşekkür ederim.
Google hesabınızı yönetin, güvenlik sekmesini üstten açın. Aşağı kaydırın ve cihazlarınız kısmına gelince aşağıda cihazları yönetin seçin. Oradan kapatmak istediğiniz cihazı seçip oturumu kapatın.

Ben geçenlerde emülatör kullanmıştım. Onu şu an kapatmayı denedim, ama oturumu kapat yazısına basınca algılamıyor. Hesap kaynaklı veya Google hizmetlerinde bir sorun olur. Benzer şeyi yaşarsanız büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorundur.

Gerçi mesajın sonunda belirtmişsiniz. Büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorun var. Google bu aralar benzer sorunlar çok yaşanıyor. Mesela Playgames sürekli güncellemesi gözüküyordu. Geçen hafta çözdüler. Daha önceden YT'da benzer bir sorun vardı.

Ben geçenlerde emülatör kullanmıştım. Onu şu an kapatmayı denedim ama oturumu kapat yazısına basınca algılamıyor. Hesap kaynaklı veya Google hizmetlerinde bir sorun olur. Benzer şeyi yaşarsanız büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorundur.

Gerçi mesajın sonunda belirtmişsiniz. Büyük ihtimalle Google kaynaklı bir sorun var. Google bu aralar benzer sorunlar çok yaşanıyor. Mesela playgames sürekli güncellemesi gözüküyordu. Geçen hafta çözdüler. Daha önceden YT'da benzer bir sorun vardı.

Bunu denedim zaten ayrıca şifremi değiştirip tüm cihazlarımdan çıkış yaptım hâlâ gözüküyor.

Ayarlardan Play Store'un önbelleğini ve verisini temizleyince düzeldi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm